[]

araba işleri

www.sahibinden.com

merhaba sevgili duyurucular.araba işlerinden hiç anlamıyorum ve hala araba alamadım. sizce şu yukarıdaki araba alılıp bi tamirat yapıldıktan sonra gayet güzel kullanılmaz mı? çok mu saçma düşünüyorum. hem güzel bi modele binmiş olurum hem kmsi düşük hem otomatik...
tamirat masrafı ne kadar çıkar ki sizce? olmaz mı siz olsanız napardınız?
çok teşekkürler

 
anlamadığın işte bildiğin birisine danışacaksın. olmadı böyle alengirli arabalara hiç girmeyeceksin.


  • 1917  (11.05.17 14:48:33) 
ilk olarak ilanda yazılana güvenilmez. bu adamlar tamirci-hurda alıp satarak para kazanıyor.

sen şuna inanyor musun, o arabanın piyasası 42 bin olacak ve 4-5 bin masrafı olduğu halde bu adamlar sana 29 bine arabayı verecek ? her tarafları tamirci atölye doludur ve uğraşıp o aracı toplamıyorlarsa inan sebebi bittiği zaman zaten elden çıkarabilecekleri bir fiyata gelmeyecek. çok daha pahalıya malolacak. piyasası 42 bin dediği araç çil çil kazasız araç muhtemelen. böyle pert kayıtlı olanın çok daha düşüktür.

ucuza iş görecek arabaya binmek istiyorsan gene böyle b sınıfı kmsi ve yaşı biraz yüksek ama iy bakılmış br araç kovalamanı taviye ederim. aracı aldığında da en az 2-3 bin lira kenarda bakım parası olsun ve aldıktan sonra bir serviste elden geçir. böylece kafan rahat olur ve beklenmedik süpriz yaşamazsın.
  • orpheus  (11.05.17 14:58:31 ~ 14:59:29) 
Bu araba muhtemelen eli yüzü düzeltilmiş ve ufak hasar bırakılmış çok şüphe çekmesin diye. Tır çarpmadıysa takla atmış olabilir her taraftan vuruk. Ben almam. İçinden ne çıkacağı belli olmaz.


  • Lim5  (11.05.17 15:06:26) 
Bu araç takla atmış düzeltme yapmışlar, experitiz yaptırın öyle alın. Yanlız bu işlerde temiz araba her zaman ucuza asla bulunmuyor ve değerinde temiz araba 2-3 gün içinde sayılıyor. Gözüme kestirdigim ilanlar 2-3 gün içinde yayından kaldırılıyor.


  • Fritz-X  (11.05.17 15:11:24) 
uzak dur dostum. arkadaşımın aracı buna benzer bi hasar almıştı. hatta bundan da ufak. sigorta perte çıkarıyordu zor ikna etti. Dışardan pek bişey yok gibi gözüküyordu ama iskelet hasar almış değişimi de büyük masrafmış. Bunda da buna benzer bir problem olabilir. Hiç girme bu toplara.


  • kimeniyet  (11.05.17 15:29:41) 
çok teşekkür ederim cevaplarınız için direk eledim büyük bişelerden kurtardınız beni büyük ihtimalle :/


  • zynppp  (11.05.17 15:34:45) 
Citroen, Renault, Opel kullandım. Eğer uzun vadeli kullanmak istiyorsan bu markaları hiç tavsiye etmem.


  • hayde bre  (11.05.17 15:54:18 ~ 15:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.