[]

Digiturk'u iki odaya baglamak

Ama su sekilde. Yan oda uygulamasi falan almadan. Salonda var diyelim. Salonda ne aciksa iceride de o acik olsun istiyorum. Digiden geken kabloyu coklayinca bu mumkun sanirim. Ama asil sorun su.

Salonda digi cihazi calisiyor diyelim. Av2 digi var. Ama av1 acik ve orada da teledunua var. Yani digi acik ama tv de teledunya izleniyor. Diginin kablosuyla icerde yayin alan kisi, digi yayinini izleyebilir mi. Bu mumkun mu?


 
bi beyin fırtınası yaptım da, o yayını direk kablodan çoklarsanız olmaz bence, çünkü alıcı ile kart eşleşiyor çözmek için. yani çözdükten sonra yayını vermek lazım.
öyle bir şey içinde uydu alıcıda lnb out olması lazım, digiturk de bu yüzden koymaz öyle bir şey. kısaca uydu kablosu aracalığıyla olacağını sanmıyorum.
ha digiturk kutusundan çıkan hdmi kabloyu çoklarsanız olur ama o kadar uzunlukta hdmi kablo çekmek falan zor iş. teoride yapılabilir ama. baya uğraştırır, verimli olmaz.
  • passion rules the game  (11.05.17 12:09:17) 
Mümkün. Ben alıcının hdmi kısmına bilgisayar ekranı olarak da kullandığım led tv, scart kısmını da tüplü tv takmıştım. Bilgisayar başındayken tüplü tvden, önemli bir şey izleyeceksem led tv den izliyordum.


  • kimeniyet  (11.05.17 14:05:09) 
o dediğin mümkün. yani TV1'deki HDMI girişlerine farklı cihazları bağlarsın, içerdekine de atıyorum sadece digiturk'ü bağlarsın. AV-1 AV-2 ile TV-1'de istediğini izliyorken TV-2'de digiturkü izleyebilirsin.

bağlantı şöyle olacak: i.hizliresim.com

hatta yukarıdaki görselde teledünyayı da HDMI çoklayıcı ile 2. TV'nin diğer HDMI girişine bağlarsan ikisinde farklı şeyleri izleyebilirsin. Ama ikisinde de digiturk açıkken tek kanal, teledunya açıkken tek kanal izlenir.
  • himmet dayi  (11.05.17 14:14:48 ~ 14:22:02) 
Cok tesekkurler


  • brad pitt  (11.05.17 14:23:03) 
sorunun tam cevabı değil ama,

digitürk kutun varsa, www.beinconnect.com.tr üzerinden ayrı olarak izleme istediğin kanalı canlı ya da 12 saat geriye dönük izleyebiliyosun.
  • spirit crusher  (11.05.17 14:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.