[]

süt tozunu çok kullanmak

yaklaşık 3-4 aydır her gün 1 bardak nescafe içiyorum. yalnız süt tozunu neredeyse yarım bardak dolduruyorum. beslenme düzenimin aynı olmasına rağmen göbeğim büyümeye başladı.

sebebi süt tozu olabilir mi dostlar?


 
Süt tozu (coffee mate) sağlıksız ve çok yağlı bir ürün. Ondan olabilir çünkü dediğiniz miktar da fazla.


  • bloodymoon  (11.05.17 11:15:39) 
Bildiğin plastik abi süt tozu dediğin şey, direkt ondandır diyemeyiz ama zararlı neticede.

Birkaç tane 200 ml'lik süt al, onu kullan süt tozu yerine. Bittikçe yenisini alırsın.
  • chicha  (11.05.17 11:27:00) 
Ofis olarak süt tozunu bırakalı yıllar oldu. Bunun yerine @chicha önerisinde olduğu gibi, 6'lı kutu sütlerden alıyoruz. Sabah açılıyor. Gün içinde bitmezse, buzdolabında ertesi günü bekliyor. Süt tozundan daha dayanıklı.
İşlenmiş ürünlerin hepsinde elbette zarar var. Sırf bu yüzden granül kahve (nescafe,vs) kullanmayı bıraktık. Filtre kahve makinası aldık. Daha lezzetli kahve içiyoruz artık.

  • cliquot  (11.05.17 11:39:07) 
abi 6'lı süt'ün de bir ileri versiyonu, açık süt'ü kaynatıp, minicik kavanozlara doldurup dolaba kaldırmak. öeh be diyebilirsin ama, adım adım oluyor yani. iş yerinde zor tabi..


  • güneyli çocuk  (11.05.17 12:24:33) 
kilo almıyor olsan bile çok saçma.
çok saçma olduğu belli.
yapma.
Değil yarım bardak, bu kadar yapay duran şeyi bir kaşıktan fazla kullanma.
  • noisnot  (11.05.17 12:25:05) 
adı bile etkisi masumlaşsın diye günlük dile yanlış yerleştirilmiş

kullandığınız ürün süt tozu değil kahve beyazlatıcıdır

İçindekiler: Glikoz şurubu, hidrojene palm çekirdeği yağı, sodyum kazeinat (süt proteini), asitliği düzenleyici(dipotasyum fosfat, sodyum polifosfat), emülgatör (monogliseritler, diasetil tartarik asit esteri), topraklamayı önleyici (sodyum aluminyum silikat), sodyum klorür, doğal ve yapay süt aromaları, renklendirici (riboflavin).
  • asbe  (11.05.17 12:44:38) 
Bunu krema gibi düşün. Yağlı ve selülit yapar.


  • kismisolungac  (11.05.17 14:17:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.