[]

Çakma imei li telefon

İstanbul'a gittiğimde telefonum bozuldu, uçağa yetişeceğim diye yazıcıoğlu işhanı civarlarından galaxy j7 aldım, basiretim bağlandı alıp çıktım. O kadar da uyardılar abi yapma diye.

Kartımı kestirdim, pin kodu falan geldi, aldım çıktım. Şarjı azdı, arama yapmadım. İzmir'e geldiğimde "ağa kayıtlı değil" hatası veriyor, s6-s7'de çalışan nano sim kartlarla denedim (turkcell, vodafone, avea) gene aynı sorun.

İmeiyi kontrol ettim, turkcell vınn benzeri adı sanı duyulmamış usb sticlere ait kayıtlı imeiye sahip.

Telefonu güncellemeye çalıştığımda "izinsiz müdahale edildiğinden otomatik güncellenemiyor" diye hata veriyor. Yazılımı da çakmışlar, muhtemelen imeileri çakmak için...

Telefonun pili çıkarılamıyor, internette yazan her şeyi denedim, sonuç aynı. Heriflere ulaşmaya çalışıyorum, ola ki geri almazlarsa ne yapabilirim ? Soğuk su mu içeyim yoksa bunlarla uğraşmanın bir yolu var mı?

 
hocam aldıgın yerin kartı vs. vardır
istanbuldaki bir arkadasın varsa yonlendir degistirirler umarım

  • kingcyrax  (11.05.17 11:21:01) 
baştan hata yapmışsın. alıcaktın nokianın en dusuk modelını 200 300 tl ye..

Gotur bir telefoncuya, yaparlar.
  • anonymice  (11.05.17 11:25:10) 
imei klonlatacaksın ona. eski telefonu atmadıysan onun imei'yi klonlattır.


  • cekilmis gayfe  (11.05.17 11:28:05) 
Şarjı uzun giden akıllı olmayan telefon lazımdı, aynısını o eski telefonlardan alınca yaşadım. Geri almayabilirler telefonu ama gidip direkt "abi geçen senden bunu aldım, bir baksana" dersen yüksek ihtimalle 5 dakikada hallederler. Orası olmasa da bunu çoğu telefoncu yapar, bilgisayara bağlayıp bir programla klonluyorlar. Sadece aldığınız yer muhtemelen -pislik biri değilse eğer- ekstra para almadan yapıp gönderir sizi. Başka telefoncular da az biraz paraya yaparlar.


  • pokepoke  (11.05.17 13:16:30 ~ 13:16:47) 
50tl ye halletti telefoncu, imeileri değiştirmedi. başına böyle sıkıntı gelen olursa sonradan android versiyonunu yükseltemiyormuşsunuz, telefonu rootlayıp 86 ile başlayan imei çakıyorlar


  • kimlanbu  (11.05.17 17:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.