[]

Deniz için nereye gidelim ?

Merhaba sevgili duyurucular

19-20-21 mayıs tarihlerinde 2-3 gün bir yerlere kaçalım diyoruz istanbuldan. Ama nereye bulamadık. Denizi güzel sessiz sakin ve uygun fiyatlı bir yer olsun.Ege olur karadeniz olur ama akdeniz biraz uzak olur sanki.

Araç kiralayıp gideceğim. Şimdiden bekliyorum tavsiyelerinizi.

 
Keşana ne dersin ? Ucuz içki güzel sahil güzel insanlar


  • charlotte blanc  (11.05.17 11:00:26) 
@charlotte kışın tüm trakyayı gezdik :)


  • MustafaCan  (11.05.17 11:01:56) 
kaş


  • kassiopeia  (11.05.17 11:15:01) 
vize sorununuz yoksa çeşme'den sakız adası'na geçin. sakız'da araç kiralayın. çok keyifli bir tatil olacağına garanti verebilirim, üstelik fiyatları da türkiye'ye göre çok daha uygun.
ya da bozcaada olabilir. ama denizi muhtemelen çok soğuk olur.

akdeniz'e gitmemeniz yerinde bir karar olmuş bence. biz fethiye'ye gideceğiz, orası için en yüksek sıcaklık 23 derece diyor şu an accuweather'da. ben daha sıcak olur diye bekliyordum. oysa ege'de 26 derece civarında olacakmış.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.05.17 11:25:46) 
denize ben girebildim de her insan giremez bu havalarda o sebeple akdenize gidin derim.
not: kuzey ege.

  • garagavun  (11.05.17 11:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.