[]

Listerine ve kabus

Genelde rüya görüyorum ama çok nadir kabus görürüm. Enteresan bi şekilde farkettim ki ne zaman gece yatmadan önce ağzımı listerine'le çalkalasam o gece kabus görüyorum. Mesela bugün hiç keyfim yok ve bi de kabus görmeyeyim diye bunu kullanmadım kasten. Böyle tuhaf bir durum.. Ağızda bıraktığı taddan falan mı acaba, ne diyonuz?




 
gargara yaparken korkunc bi ses cıkıyo ya gagaga diye ondan korkuyon bence.


  • anonymice  (11.05.17 00:06:49) 
acılın freud geldi

cocuklugunda listerinle ilgili yasadıgın kötü bir deneyimi cagrıstırıyodur

freud mod off
  • bonisnocetquimalisparcit  (11.05.17 00:15:25) 
Ben çocukken olsa olsa misvak vardı :/


  • manuel mandalina  (11.05.17 00:16:29) 
hayır bilinçaltında bıraktığı bu düşünceden dolayı. bak şimdiden kendini öyle programlamışsın bile. bundan sonra listerine kullandığında kabus görmeye meyilli olacaksın. takılma güzel bir şey. yeteri kadar geliştirirsen ne zaman istersen o zaman kabus görürsün :D kabusta olsa isteğine göre gelen bir şey. mesela bende şu konuda kendimi geliştirdim, rüyalarımda hep bi binanın tepesinde oluyorum ve uyanmak istersem aşağı atlıyorum. tam düşeceğim zaman uyanıyorum. yoksa devam ediyorum orada napıyorsam. kontrol iyidir fgjfgh


  • freetakilir  (11.05.17 00:21:52) 
@free, zannetmiyorum, psikolojik değil fiziksel bi karşılığı var bence. Bahsettiğim şey bi kez olmuş da böyle bi sonuca varmış değilim, sonuçtan sebebe vardım.


  • manuel mandalina  (11.05.17 00:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.