[]

aliexpress sipariş hakkında

20 nisanda 4 farklı satıcıdan ürün sipariş ettim. kartımdan ödemenin yapıldığına dair de mesaj geldi. farklı satıcılardan olan ürünlerin 2si tam 15 gün sonra 2si birlikte elime ulaştı ve onayladım, 2si gelmedi ama. az önce gelmeyen ürünlerin ödemesi yapılmadığı için sipariş iptal edildi diye mail geldi. bu ürünlerin postaya verildiğine dair de mail gelmişti bana siparişi verdikten 2 gün sonra. nolcak şimdi bu ürünler bana ulaşmayacak mı? satıcıyla irtibata geçebilir miyim? napmam lazım?




 
Geçenlerde bir haber okumuştum aliexpress gemisi battı diye. Aklıma verilen siparişler geldi siparişim yokken bana dert oldu belki de siparişin o gemide olabilir diyeceğim ama kesin bilgi değil tabi ki.. allah kavuştursun ..


  • formalite  (10.05.17 21:36:52) 
hatanin sebebinin odeme gerceklesmemesi olduguna emin misin? ayni sipariste 4unu de odediysen kartindan cekilmesi birlikte oluyor zaten. ha ayri ayri satin alma islemi gerceklestirdiysen o ayri. odeme yapman icin aliexpress sana bir sure veriyor eger o surede yapmazsan zaten urunler kargolanma moduna gecmemis oluyor.


  • jedilance  (11.05.17 00:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.