[]

Kosgeb girişimcilik desteği alan

varsa buralarda, bir kaç sorum var kendisine?




 
50.000 lira aldım sorularını alalım.


  • paudi  (10.05.17 21:48:28) 
Süreç zor mu, ( genelde herkes parayı zor alıyoruz vermiyorlar falan dediler ama bence insanların çok kolaya kaçtıklarını düşünüyorum )

Kardeşim alacak , ticari drone sertifikası var, bunla ilgili bişeyler yapmak istiyor , video çekimi vb .
Aslında benim aklımda ölçüm ile ilgili bişeyler var , gerekli cihazları alıp sonradan entegre edebiliriz .

1- Mevcut bir işyerimiz ( ofisimiz ) var , bir kısmını , bir odasını proje üzerinden ona kiralayacağız .(aylık 100 TL gibi bir rakam )
2- istihdam zorunlu mu ?
3-işletme kuruluş desteği , sanırım işletme kuruluşu ile ilgili noter , maliye harçları , yer alıyor ,
Buna isim Hakkı , marka korumasını falan dahil edebilir miyiz ?
4- istihdam edilen kişi içimin ek bir sgk indirimi var mı?
5- işletmeyi erken kapatırsak cezai müeyyidesi var mı? Teçhizatları iadesi falan Nasıl oluyor ?
6 - harcamalar dan ne kadar sonra geri ödeme alabiliyoruz ? Bu ödemeler için her ay baş vuru mu yapacağız , yoksa 3 aylık 6 aylık dönemler halinde falan mı?

Sizce alalım mı desteği ?

Yani nerdeyse , devlet , sisteme sokuyor sizi , stopajı , kdv si defter tasdiği , sgk primleri yine geri mi gidiyor ?
  • dunyatuhaf  (12.05.17 12:36:24) 
Çok teşekkür ederim . Çok detaylı ve süper şekilde , anlatmış (yazmışınız )


  • dunyatuhaf  (12.05.17 14:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.