[]

işyerinde mobbing

sevgili duyurucular, iş yerindeki mobbing ile nasıl baş ediyorsunuz ?

amirim dediğim kişi beni bezdirmek için elinden geleni yaptı, zaten bir dediği bir dediğini tutmayan kapris bombası bir kadın. ben ayrılmak durumuna geldim, bu sefer de ben suçluymuşum, ortak tanıdık başka insanları arayıp beni kötülemekle meşgul şuan.


 
valla öncelikle patronlarımızın erkek olmasına dikkat ediyoruz.
illa kadın patronumuz olacaksa da mutlu bir aile hayatı olması şart.

not: kadınım.

biraz daha detay versene, neler yaşandı?
  • istanbul kanatlarimin altinda  (10.05.17 15:51:48) 
sexist olacak ama ika %98 doğru demiş. 40+ bekar ya da ailesi olmasına rağmen işkolik "kadın" yönetici çok nadir mobbing yapmaz.

senin yapacağın bir şey yok. uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş. sen tepki verme. kadını engellemeye çalışma.
  • stewie  (10.05.17 15:59:37 ~ 16:00:04) 
kadın yönetici düşman başına.


  • hunzah  (10.05.17 16:27:20) 
malesef kadın, bekar, çocuksuz ve 45 üstü bir amir. amirin amiri var ama onların arası iyi, kimi kime şikayet ediyorsun durumu mevcut. ayrıca kendisi övülmekten yalakalıktan hoşlandığı için, bunları yapmayanları kara listeye alıyor, benim durumum da bu oldu biraz.


  • sponges  (10.05.17 16:47:23) 
Valla benim kadın patronum çok tatlı. Buna karşılık erkek patrondan mobbing gören, tacize uğrayan çalışan çok gördüm. Ön yargı diye bir şey var, bu kötü bir şey.

Huzurlu değilsen ortamda, başka bir iş aramaya başla derim. Enerjin varsa şikayet et, uğraş, çabala. Ama ben olsam iş değiştirirdim sanırım. Huzur yoksa kazanılan paranın da tadı yok.
  • peggy  (10.05.17 17:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.