[]

Dermokozmetik ve güneşten koruyucu krem/yağ

Selam

Elimde bir markanın (sanırım tıbbi bir marka) güneş kremi mi yağı mı ne var, bi de güneşten sonrası için sürülen şeysi var. Galiba alalı 2 yıl oldu. Belki 3 olmuştur bilmiyorum. Üzerinde 12M yazıyor, haliyle geçti tabi şeysi. Peki bu aygıtın koruyuculuğu yok mu oldu, onu kullansam faydası olur mu?

Bir de bu aygıt cildimde müthiş bir beyaz iz bırakıyor. Deri döküyormuşum gibi oluyor. Çok rahatsız oluyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka varsa özelden yazar mısınız?

Sanırım güneş alerjim var, kullanmam lazım bunları...

 
muhtemelen kotu olmustur, gunesten korumaz diye dusunuyorum ama asil cildinizde sivilce ve gunese ciktiginizda iz yapabilir.
gunes kremi de burada surekli soruluyor, aramaya bakabilirsiniz.
la roche posay, bioderma, avene genelde onerilen markalar.
  • kassiopeia  (10.05.17 01:22:31) 
buradaki öneriler üzerine solante pigmenta aldım. memnunum.


  • art vandaley  (10.05.17 01:37:37) 
Babe 50 faktör yağsiz güneş koruyucu aldım. Bi onceki avene di. Daha katıydı avene. Babe yi daha cok begendim ben.


  • cabiday  (10.05.17 01:51:02) 
Shiseido kullanıyorum çok memnunum. Ne kalıntı bırakıyor ne de yağlı his. Vücut için de nivea sprey aldım o da yağsız. Bi de solante gerçekten iyi.


  • pshasha  (10.05.17 14:44:40) 
hamilton everyday face spf 50+ kullanıyordum geçen sene.
Bu sene indirimde diye la roche ANTHELIOS SPF 50 ANTI-SHINE aldım,sprey şeklinde olduğu için krem formda olanlar gibi beyaz iz bırakmıyor.
fıs fıs yüzüme sıkıyorum,çok daha kullanışlı.
  • demoniclewinsky  (10.05.17 14:50:03) 
Solante beyaz iz bırakmasın diyorsan renkli olanı da var


  • Nigâr Binti Osman  (10.05.17 15:31:04) 
bioderma photoderm ar spf 50+ verdi bana dermatolog. kızarık ve hassas bir cildim olduğu için.


  • dedim ben sana  (10.05.17 20:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.