[]

Anı yaşamak

Merhaba,

Ne kadar anı yaşıyorsunuz ya da yaşayabiliyorsunuz? mümkün mü bu?

Şu an veya iş yerinde okulda genel olarak "şu anda" olduğunuzun farkındalığını %100 hissedebilen insanlardan mısınız?

Yoksa nostaljiyi sevenlerden misiniz? Ya da geleceği düşünmekten bugünü kaçıranlardan?

 
Anı yaşamayı beceremiyorum ben. Geçmiş zaten her an aklımda, sürekli bir şeylere özlem duyuyorum ve düşündükçe üzülüyorum. Geleceği düşünmekten de yoruldum çünkü artık hiçbir zaman istediğim gibi olmadığını gördüm. Yine de her gün saatlerce kafa yormayı bırakamadım. Sonuç olarak asla anı yaşayamıyorum, çoğu zaman o "an"ı kaçırdığımı hissediyorum.


  • ms brownstone  (09.05.17 21:25:45) 
Hayatımın gençlik döneminde bazen mümkün olabiliyordu. Okul bitmişti, maaşım vardı, çoluk çocuk yoktu, evli değildim, sağlıkla ilgili herhangi bir sıkıntım yoktu, din iman pek umurumda değildi. İşte o zamanlar her gün olmasa da sık sık anı yaşardım.


  • delicevat  (09.05.17 23:39:35) 
Tam olmasada yaşar gibi oluyorum. Geçmişe özlem oluyor tabi ama dön tekrar başa dersen almayayım derim. Gelecek içinse meraklıyım. İyi de olabilir kötü de. Hayatın bir süreçten ibaret olduğunu unutmamak lazım.


  • hayde bre  (10.05.17 00:07:38) 
anı yaşamak mümkün, ben yaşayamıyorum pek, yaşıyorum da keyifli olmuyor.

geçmişe özlem duymuyorum, duymadım umarım ileride de duymayacağım. sebepsiz mutsuzluk veriyor insana bu durum bana kalırsa.

geleceği de abartmadan düşünmekten zarar gelmez ben, tam anlamıyla planlı olmasan da bazı şeyleri oturtmak güzeldir.
  • Apocalypse  (10.05.17 02:23:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.