[]

Arabama carpip kacmislar?

Park yasagi olmayan gorece dar bir sokaga parketmistim her zamanki gibi, 3 yildir hic basima boyle bir sey gelmemisti.

Bir tane tir, o daracik sokaktan gecmeye calismis ve aracin yan tarafini bicmis. kapi mapi sol ayna yalan olmus. Sokakta guvenlik kamerasi vs yok ama komsular olayi gormus. O esnada yoldan gecen duyarli bir vatandas ise tam olay esnasinda degil ama tiri kacarken resmini cekip plakasini da almis ve kendi numarasini da yazip silecegime sikistirmis. kendisine ulasip resimleri aldim.


- gorgu taniklari var

- carpan aracin plakasi belli

- aracimin kaskosu var

- arabamin cesitli acilardan bir suru resmini cektim.


simdi ne yapmaliyim?

tesekkurler

 
Geçmiş olsun :) Benzer bir olayı ben de yaşadım. O duyarlı arkadaşı tebrik ederim. Benimkinde görgü tanığı da yoktu kamera görüntüsü de. Arabayı yerinden oynatmadan jandarmayı arayıp gelmelerini istemiştim ben. Gelip tutanak tuttular. Yapan kişiyi de ararız ama bulabileceğimizi sanmıyorum demişti komutan.


  • hümanist tabutçu  (09.05.17 18:10:46) 
polisi aradim tutanak tutsunlar diye,

"carpan kisi olay yerinde olmadigi icin biz gelemeyiz" dediler. "kartal adliyesi- ön büro'ya gidin" dediler
  • wagner love  (09.05.17 18:13:06) 
geçmiş olsun. siz kasko firmasını arayın. onlar arabanızı halleder sanırım ve hasar için de yapanın peşine düşer.


  • rosencruz  (09.05.17 18:13:37) 
polisi tekrar arayın. bana çarpıp kaçtılar, plakasını biliyorum deyip aracınızın başında bekleyin. tutanak tutmasını söyleyin. ardından tuttuğu tutanağın numarasını alıp trafik şubeye gidip örneğini alın. o evrakla mahkemeye başvuracaksınız.


  • teknikekip  (09.05.17 18:38:20) 
@teknikekip

tekrar aradim, "yine gelmeyiz biz. kartal adliyesine gideceksiniz" dediler
  • wagner love  (09.05.17 18:45:53) 
polisin gelip tutanak tutması gerekiyor. o belgeyle de adliyeye gidersiniz.


  • andy kaufman  (09.05.17 19:16:31) 
Aynı şey başıma geldi arkadaşlar, kaskoyu aradım polis tutanak tutmalı diyor
Polisi arıyorum kesinlikle gelmiyor , Adliyey savcılığa gidin diyor ne s2m dediğinden kendisinin de haberi yok polisin çünkü 3-4 karakol gezdim kimse ilgilenmedi, papağan gibi hepsi mahkemeye gidin diyor

yani işi gücü bırakıp ana baba gününe dönmüş mahkemelerde savcı arayıp şikayette bulunacağım, kime gideceğim meçhul, ülkenin bürokrasisi malum,
falan filan ölme eşşeğim ölme

kasko, tutanak yoksa yapamayız sizden keseriz dedi.

lanet olsun bu ülkeye diyip cebimden sanayide yaptırdım

kolay gelsin geçmiş olsun, devlete işin düşerse süründürür.
  • technicalte  (09.05.17 19:54:22) 
Benzer bir olay başıma geldi. Polis gelmedi karakolda gelmesi gerekiyordu dediler. Kasko tutanak istedi. Ben de karakolda polisten hasar tespit tutanağı aldım onu kaskoya verdim. Siz de plaka da mevcut olduğu için karakola gidip şikayetçi olacağım derseniz kabul ederler gibi geliyor.


  • creepy  (10.05.17 03:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.