[]

Londra ile ilgili tavsiyesi olan var mı?

Merhaba.
Muhtemelen 153628972 defa soruldu; fakat haftaya 10 günlüğüne Londra'ya gidiyorum. Bunu mutlaka yapmalısın, bunları yapmadan Londra'ya gittim deme, bunları şu saatlerde yapmak güzel olur, şöyle yaparsan daha keyifli, böyle yaparsan daha uygun tarzı tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Edit: Arama yapmayı biliyorum, o bölümü geçtiğim için tekrar soruyorum.

 
Duyuru'da arama özelliği var, dediğiniz gibi önceden sorulduğunu düşündüğünüz şeyleri aratıp verilmiş cevaplara bakabilirsiniz:

Arama sonucu link: www.eksiduyuru.com

Not: tavsiye, öneri vb keyword'leri çeşitlendirip aratın
  • crown  (09.05.17 15:17:26) 
ilginizi cekiyorsa meclise girip denk gelirseniz bir tartisma-gorusme dinlemenizi oneririm.


  • jimicik  (09.05.17 15:33:02) 
mutlaka isim yapmış bir müzikale git, dekor sahne ortam çok güzel
camden town da büfelerden yemek ye, st james parktan buckingham palace a yürü,
hard rock cafe de biranı iç, cafenin oranın müzesini gez,
müzeler ücretsiz ve çok güzel en az 3üne git,
thames nehrinde london eye'dan tower bridge e kadar yürü, sokak çalgıcılarını dinle dans et birlikte şarkı söyle :)
publara gir değişik biralar dene
yakın yerlere günlük turlar var onlara katıl (stonhange çok saçma geldi bana, onun dışında her yer çok güzel :) eton-windsor castle, bath, cambridge, oxford hatta harry potter seviyorsan warner bros stüdyolarına geziye git tuzlu biraz ama seviyorsan gidilir bence)
greenwich e teleferikle çık dönüşünde thames nehrinde tura katıl
en kötü eline sandviçini take away herhangi bir yerden yemeğini al hava güzelse git parka orada ye, sakinliğin tadını çıkart
  • part time pollyanna  (09.05.17 16:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.