[]

Hangi elbise?

1. www.trendyol.com

2. www.trendyol.com

Yakın arkadaşların düğününde giyilecek. Yeşillikli böyle bahçemsi bir yerde akşam yapılacak düğün.
Başka önerilere de açığım.

 
iki elbisenin de dikişi iyi değil.
içini dolduramamanız halinde, yanlış ve kötü yerlerde pot yapabilir.
hatta doldursanız bile yapacak muhtemelen.

belki daha az dar bir şey seçerek bu durumu kurtarabilirsiniz.
fırfır falan sevmeyen biri olduğum için iki diyorum.
  • blatta hiberna  (08.05.17 17:32:21 ~ 17:32:41) 
1


  • Adramelekhh  (08.05.17 17:33:02) 
İkisini de beğenmedim. Daha hoş ve daha tarz şeyler giymelisin


  • MaNOfTheYear  (08.05.17 17:37:46) 
Imkan varsa baska bir elbise baksan daha iyi olur bence de. Daha modern modeller bakabilirsin. Fırfır cok kotu durdugu icin 2 diyecegim ama bence onu da alma.


  • aquarium  (08.05.17 17:43:04) 
İkisinden de vazgeçtim, teşekkürler:D

Uzun süredir kıyafet almıyorum, modadan uzak kaldım. Modern, değişik ve çok abartı olmayan modeller için hangi markalara bakayım?

Bir arkadaş raisa&vanessa'ya bak dedi ama tarzları biraz abartı geldi bana.
  • peggy  (08.05.17 17:46:40) 
  • jimicik  (08.05.17 18:02:24) 
@blue serenity,

Düğün yakın arkadaşımın, bahçe içinde, lüks bir yerde, akşam yemekli düğün, kalabalık olacak.

Beyaz ten, kestane saç, ela göz, 167 boy, 34-36 beden :D
  • peggy  (08.05.17 18:25:27) 
Hayatımda gördüğüm en berbat elbise @blue nun gönderdiği yeşil ve kırmızı:( öghh aşşırı demode. Senin gönderdiklerinse inan piyasada bulabileceğin en eli uüzü düzgün modellerden. Trendyol millanın elbiseleri öyle kötü de değil ayrıca. İki üç tane getirt beğendiğini tutar gerisini yollarsın. Bence dene kesinlikle. Bütçe kısıtlı değilse ipekyola twist e ve zaraya bakabilirsin. Hatta yine trendyolda vardır teist ipekyol butiği falan. Gönderdiğin elbiselerle tek bant nude topuklu sandalet giyebilirsin eğer bahçe zemini betonlu falansa. Dinleme sen duyurudakileri. Çoğunluğun çok zevksiz olduğu aşikar:D


  • pshasha  (09.05.17 10:56:02) 
Bence sizin seçtiğiniz 2. elbise güzelmiş ama yeşillikli böyle kır düğünü gibi bir yerse daha tiril ,uçuş uçuş elbiseler tercih ederdim ben.

www.asos.com
www.asos.com
www.trendyol.com

şık bir ayakkabı ve aksesuarla şu tarz bir tulum da olabilir;
www.zara.com

Ayrıca Boyner'in boyner fresh koleksiyonuna bakın.çok güzel elbiseler bulabilirsiniz.
(Boyner'in web sitesinden bakmayın,hem en kötü modeller var hem de nedense mankenlerde saçmasapan duruyor ben anlamıyorum sebebini,mağaza çok daha iyi )
  • demoniclewinsky  (09.05.17 11:11:56 ~ 11:20:58) 
@blue serenity, inceliyorum, öneriler için teşekkürler:)

@pshasha birkaç tane sipariş edip olmayanları geri yollamak iyi fikirmiş:p Bahçe zemini betonlu sanırım, kır düğünü gibi ama lüks ortam olacak. Markalara bakacağım, teşekkürler.

@demoniclewinsky, günlük hayatta spor giyiniyorum, yazlık elbiselerim de uçuş uçuş tarzda. Bir değişiklik yapıp gösterişli ve havalı olsam mı dedim ama elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum:p Tulumu beğendim. Boyner'e de bakacağım bugün. Teşekkürler:)
  • peggy  (09.05.17 12:17:09) 
2


  • yue  (09.05.17 12:34:51) 
ben almayı planlıyordum ama benim kuzenin düğüne çok var,buraya koyayım belki beğenirsiniz:)
wearsisters.com

  • demoniclewinsky  (09.05.17 13:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.