[]

yüzde kepek oluşması

yağlı bi cildim var. kaşlarımda ve t bölgesinde kepek gibi bi şey oluşuyor. bilgisayarımın klavyesi siyah, yüzümle oynayınca hep beyaz beyaz dökülüyor. ne yapabilirim, neden oluyor ki bu?




 
Bir cildiye uzmanına görünebilirsin. Aynı sorun bende de mevcuttu bazı diğer sorunların yanında ve nurtopu gibi bir alerjim olduğu ortaya çıktı. Belki sende de altta yatan sebep alerjidir. Veya suyla yıkama sonucu vücudunda kuruma meydana geliyordur ve dehidrasyon sebebiyle deri döküntüsü yaşıyorsundur.


  • le wild girl appears  (08.05.17 15:28:29) 
2-3 hafta önce saçma bir şekilde hayatımda ilk defa tek kaşımda kepek oluşmaya başladı, dr a gidebileceğim bir yerde değilim,
birkaç gün önce sudocream bulup onu sürdüm, kepeklenme gittikçe azalıyor

  • part time pollyanna  (08.05.17 15:33:15) 
seboreik dermatit diye araştır internette. bende özellikle ilkbahar ve sonbahar mevsim geçişlerinde oluyor ama yalnızca kulaklarımda bi değişik versiyonu yani.


  • ferrarimizolaydisatardik  (08.05.17 16:10:29) 
Seboreik dermatit +1

Çözüm: M-Furo merhem
  • himmet dayi  (08.05.17 16:53:33) 
Seboreik dermatit yazılmış ama ben de bir nevi teyit edeyim dedim. Büyük ihtimalle probleminiz bu. Mevsimsel bazlı, stres, kullanılan çeşme suyu kalitesindeki değişikler vb. bir çok şey tetikleyebiliyor bu hastalığı. Biraz bela aslında senelerdir kurtulamadım ben.

Bu arada aile hekimi bile bir kaç krem veya sıvı bazlı ilaç tavsiye edebilir. Advantan S çözelti kullanıyorum ben. Bana en iyi gelen ilaç bu ama doktorunuza sormadan kullanmayın. Bu hastalığa kısa vadede çözüm olan ilaçların belli zararları olabiliyor çünkü. Ve saç-sakal bölgesinde de çıkma ihtimali var, doktara görünmek lazım o yüzden. Geçmiş olsun.
  • dartdevil  (08.05.17 17:14:22) 
ben m-furo diye atladım ama dartdevil +1

yani ilk işiniz bi cildiyeciye gitmek olsun. eğer gerçekten seboreik dermatit hastalığınız varsa şunu bilmekte fayda var: bu hastalık tedavisi olan bir hastalık değil. bununla ilgili tüm ilaçlar geçici çözüm içeriyor. Gündelik hayatınızı etkileyen bir hastalık değil. Bu yüzden bu hastalıkla yaşamaya alışınca aslında hiç takmıyorsunuz bir süre sonra.
  • himmet dayi  (08.05.17 18:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.