[]

Elektrogitarın Yanına İkinci Gitar

Merhaba sevgili gitar dostları,

Daha çok, rock müzikle haşır neşir olan bir insanım. Bir elektrogitarım, bir de klasik gitarım var. Ancak son zamanlarda bazı akustik rock eserlerini dinlerken bir akustik gitar sevdası başladı; özellikle akor basıp şarkı söylerken klasik gitara göre çok daha uygun geliyor. Evde şu anda ancak iki gitar kotası olduğundan dolayı, klasik gitarımı satıp bir akustik gitar alma fikrim var; ama bu kez de "klasik müzikten tamamen uzaklaşırım, nota bilgim tamamen körelir" diye tuhaf bir kararsızlık içinde kaldım. Elektrogitar ve akustik gitar mı, elektrogitar ve klasik gitar mı? Sizce hangi ikisinin aynı anda bir evde bulunması daha anlamlıdır?


 
akustik gitar sahibi olmak nota bilginizi koreltmez ki. klasik bir eseri -aliskin degilseniz- akustik gitarda calmak biraz daha zor olur perde araligi ve tellerin sertligindan dolayi ama kesinlikle nota bilginize etkisi olmaz. rock muzikle ilgiliyseniz akustik gitar calmaktan buyuk zevk alirsiniz. eger bir de kayit yapiyorsaniz farkli seyler denemek istediginizde harika bir ikili olabiliyorlar elektro gitarla. elektro-akustik gitar alip bu isi huzur icinde cozun bence.


  • hopeless  (08.05.17 02:21:23 ~ 02:22:30) 
akustik + elektro.
hopeless kayıt için elektro akustik demiş onu bir düzelteyim. akustik gitar kayıtları mikrofondan yapılır. sahne almayacaksanız elektro akustik yerine o fiyata daha iyi bir akustik alabilirsiniz.

  • brakgn  (08.05.17 03:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.