[]

ales için kurs? -istanbul- ve uzuncana dertleniyorum

merhaba, çıktığımdan beri moralimi düzeltmek için bir sürü şey yaptı insanlar ama hala içimde bir yara gibi kaldı bugünki sınav yahu!

doktora yapan mühendisim ama ciddi gerizekalı olduğumu düşünüyorum artık, bildirilerim ve makalelerim var ama yok, sağlam bir salak olaraktan bugünki sınavı ne yetiştirebildim ne de yaptıklarımın doğruluğundan eminim. oturdum bir de eski soruları çözdüm -ki kolaydı-, pegem'in kitabını almıştım ondan da bayağı bir soru çözdüm -ki bunlar da gayet kolaydı, 2016'nın kitabı bu arada, eski de değil yani- her gün okulda bir yandan deney yapıp bir yandan soru çözdüm, sabah 8'de okulda olup eve gece 1'de 2'de döndüm yav :( cidden içime oturdu bu sınav ha! :( çok da ağlamak istemiyorum ama ağlayasım var altan :( kaçtır giriyorum, yok yani, maksimum 72 falan alıp oturuyorum aşağıya :( mantık sorularında zaten panik yapıyorum, gerçi zaten anksiyetedir, okbdir panik ataktır her türlü meşrubat bulunur tadında sayko bir insanım, sınavları zaten sevmem, bu sene yeterlilikten zor geçtim yaf :( neyse işte buraya kadar ağlamamdı (bkz: ağlama melis) :D şimdi benim profesyonel yardım almam gerektiğini kabul etmem gerekiyor artık sanırım, baya baya salağım çünkü. pratik değilim kafadan, sorulara bakarken onbeşbinyediyüzsekseniki tane farklı yol düşünüyorum, sonra bi bakıyorum halbuse bi tane yolu varmış cancağızımın, hatta başka sorular da öyle çözülüyormuş, falan. bunu ales'e gide gele çözdüm -hele şükür-, bu cepte. bi de sorular cidden uzunlu yav: zehra hanım düşükten on çeyrek almış, yüksekten satmış. yahu problem böyle mi sorulur? benim kafamda bir zehra hanım teyze canlanıyor mor kazaklı, altın kolyeli, trabzon burmalı, siyah etekli, koyu ten rengi kıvrılmış pantolon çoraplı ve gün terlikli teyze olaraktan, evlere şenlik! sınav zaten çok uzun dikkatim dağılıyor, parası neyse bastırıp vericem, böyle pratiklik veren, sıkılmamamı sağlayan yöntemler öğretecek bir ales kursu arıyorum -pskiyatrist önermenize gerek yok, zaten ilaç veriyorlar XD - istanbul avrupa yakasında olursa -beşiktaş olur, bakırköy olur, kadıköy olur, bunların çevreleri belki olabilir vs vs- önerebilirseniz sevinirim. ya da online kurslar, videolar falan varmış, "denedim, randıman aldım." dediğiniz varsa o da olur.

kafa göz girişip şişirdiysem kusura bakmayın, buraya kadar okuduysanız da teşekkürler.

 
Tasarı iyi kurstur, en iyi şubesi Kadıköy'deki diye biliyorum.


  • manuel mandalina  (08.05.17 01:01:10) 
Bence sen özel ders almalısın. Eger alirsan, bahsettiğin soruları kolaylıkla yaparsın. Ciddiysen özel ders için konuşabiliriz.

Yine de kurs diyorsan Tasarı en iyisidir fakat tasarı dershanesi DGS bazlı bir dershanedir. ALES bazlı değil. Üstelik piyasada ALES dershanesi yani bu alana yönelmiş bir kurum yok.
  • MaNOfTheYear  (08.05.17 09:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.