[]

İspanyolca dinleme önerisi.

Merhaba!

Boş zamanlarımda İspanyolca bir şeyler dinleyeyim izleyeyim diyorum biraz geliştirmek için. Hani bir radyo istasyonu olur, kültür sanat haberleri yapan kanal olur, güncel konulardan bahseden, takip edilesi şeyler olur. Bir şeyler önerecek olan var mı?

*Öyle belli bir seviyeye yönelik değil, normal konuşma duymak istiyorum.

Teşekkürler!

 
+1


  • birdposing  (08.05.17 00:55:49) 
radio garden'da ispanyol radyoları dinle.
ispanyol sineması çok güzeldir ispanyol filmleri izleyebilirsin.

  • cekilmis gayfe  (08.05.17 01:17:21) 
pimsleur serisi işini görür.
level 4-5

  • cedex  (08.05.17 09:07:19) 
Coffee break spanish +1, spotify'da da var.


  • peggy  (08.05.17 12:03:50) 
Notes in spanish + 1
Ama İspanya İspanyolcası için. Bunun için Saber y Ganar diye bir yarışma var; yaklaşık 30 yıldır yayınlanıyor sanırım. Son birkaç aylık bölümleri internetten izlenebiliyor. Soruları sorarken aşağıda yazdığı ve cevaplar da ekrana yazıldığı için güzel bir kaynak.
Güney Amerika İspanyolcasına alışmak istiyorsanız, pembe diziler +1, bunun dışında 12 corazones adlı 'Acun bunu da getirse ya' tezahüratlarının olduğu bir yarışma var. Tane tane konuşuluyor.
  • aychovsky  (08.05.17 12:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.