[]

su seçimi

damacana su mu alıyorsunuz yoksa şişe su mu? 10lt veya 5lt'lik?

damacana kullanmıyorsanız neden?


 
Evde saka damacana var ama onun tadını bi ben sevmiyorum, herkes memnun.
Bu yüzden kendime bisu'dan sırma söylüyorum, 4x 5litre.

  • megalomaniac  (07.05.17 21:21:41) 
0.5lik 24luk paketler halinde satılıyor eve ondan 4-5 tane alıyoruz


  • all girls dream  (07.05.17 21:32:37) 
Damacanaların güzel temizlendiğini düşünmüyorum. Adam içine işese kim bilecek?


  • patatesli yumurta  (07.05.17 21:43:58) 
Damacana ısmarlayınca geç geliyor, bir sürü ıvır zıvır. Eve taşıması kolay olduğu için 5lt'lik alıyorum.


  • olutaklidi  (07.05.17 21:47:00) 
Şimdi geçici olduğu için damacana alıyorum, Hayat su. Ama kalıcı evime geçince arıtıcı taktıracağım kısa süre içerisinde.
Damacana sevmememin sebebi; temizlik konusu, plastik içerisinde olması, zamansız bitince pazar günü susuz kalmak vs..

  • uzunuzunilgi  (07.05.17 23:27:10) 
patatesli yumurta +1
asansörde boş damacanaya hallenip gizli kameraya yakalanan eleman haberi vardı bildiniz mi?
bilemeyenler için: www.hurriyet.com.tr
bakkaldan 5 lt'lik su alıyoruz.
  • green knight  (07.05.17 23:33:12) 
Eskişehir'de kalabak su var meşhur. Son zamanlara kadar damacanalarımızı sabah apartman kapısının önüne koyardık, içine ya da altına da 2.5 lira bırakırdık. Kalabak su kamyonu her sokaktan geçer, apartman dükkan önündeki boş damacanaları dolusuyla değişir, akşam eve geldiğimizde suyumuz kapının önünde olurdu. Ancak maalesef hrsızlık oluyormuş, boş damacanaları ve paraları çalıyorlar diye bu uygulamayı terkettiler seneler sonra. Şimdi telefonla sipariş veriyoruz.
Marketten her defasında 5 lt'lik almak çok yorucu olmuyor mu?

  • puc  (07.05.17 23:33:26) 
Bana göre en lezzetli su bim'deki Özkaynak. Sırf o suyu almak için BİM'e gidiyorum. Yolumun üstünde olduğundan aklıma estikçe 5 5 alıp eve yığıyorum.


  • catch the arrow  (08.05.17 01:13:49) 
5 litrelik Buzdağı alıyorum. Mevcuttaki en iyi ikinci marka.

docs.google.com
  • auroraaurora  (08.05.17 01:35:37) 
damacana su. 5 litrelik sudaki erimiş plastiği tadından bile ayırt edebiliyorum artık.


  • zgrydn  (08.05.17 01:55:57) 
arkadaşlar o değilde sırf birilerinin damacanaya tecavüz etme ihtimali yüzünden şişe almak ne kadar mantıklı.. bana çok zahmetli ve ilkel geliyor şişe almak size nasıl gelmiyor anlamıyorum. ama bisu en mantıklısı. olmadı benim rehavet meselemi onlar çözerler :) hem sağlıklı hem zahmetsiz olmasını istemek falan..


  • douglas  (11.05.17 13:23:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.