[]

Ertesi gün hapı

Öncelikle bir arkadaşım için soruyorum.

İlişkiden sonra 1 tane kullanmak yetiyor mu? Bir kaç gün devam mı edilmeli?

İlacın markası ella. Özelden de cevap verebilirsiniz.Tşk

 
1 tane yetiyor


  • ron dennis  (07.05.17 20:48:02) 
Tek yetiyor


  • bir ileti paylastim  (07.05.17 20:48:08) 
Dış gebelik olabilir


  • purple rain  (07.05.17 20:53:37) 
Prospektusu okuyun.


  • kuehles blondes  (07.05.17 21:03:19) 
@kuehles blondes, çok zekice. Nasıl düşünemedik? :)


  • traktör  (07.05.17 21:05:01) 
ertesi gün hapı bir tanedir. öyle bi kaç tane yutulacak bişey değil, bi tanesi bile aylarca hormonlarını alt üst edebilir. şüpheli ilişkinin ardından ne kadar çabuk içilirse o kadar etkilidir.

bunların hepsi ve daha önemli bi kaç şey daha prospektüste yazıyor, @kuehles +1
  • manuel mandalina  (07.05.17 21:18:26) 
@traktor

Arkadasin okuma yazmasi eksik galiba, cunku cidden acik sekilde hangi durumlarda ve nasil kullanilmasi gerektigi yaziyor. Hatta yan etkileri vb de yaziyor.

Bunun yaninda arkadas bir de korunma yontemleri hakkinda kendini bilgilendirirse iyi olur, ertesi gun hapi bir korunma yontemi degildir.


Onun disinda kutuda tek ilac varsa tek ilac alinir.
  • kuehles blondes  (07.05.17 23:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.