[]

sesim fena kısıldı yardim??

Selam arkadaslar,
Ya ceryanda mi kaldim ne oldu anlayamadim sesim fena gitti ya, nette bir suru ivir zivir bilgi var, siz degerli dostlar ne onerirsiniz, ilac olur, bitkisel bisey olur, var mi bir derman tavsiyeniz?



 
en son bir ay kadar önce çok şiddetli bir problem yaşadım benzer bir konuda.
Doktor, vocalzone pastilini içime çekerek tüketmemi söyledi.
majezik'in boğaz spreyini verdi.
en az iki gün boyunca hiç konusmamamı söyledi, yazarak anlaşıyordum. İşim konuşma gerektirdiğinden iki gün rapor verdi hatta.
ben her konuştğumda kötü oldu açıkçası, ne zaman uzun süre zorlamadım, o zaman daha iyi oldu.
çok sıcak ve çok soğuk şeyler tüketmememi söylemişlerdi ayrıca.
  • sopiro  (07.05.17 18:58:18) 
çok rahatsız olduysan dekort ampülü kır, meyve suyuna karıştır. İçerken Boğazından fırlana fırlana aksın ama aheste


  • fallopian  (07.05.17 19:47:01 ~ 19:48:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.