[]

Spor tavsiye edin a dostlar

Arkadaşlar selam,

Şimdi şöyle ki yazın da yaklaşması hafiften yoğunluğumun azalması ile spora zaman yaratabilecek durumdayım; erkek kişisiyim kilom ideal kilomdan iki kilo fazlasıdır ; fakat bence fiziğim berbat durumda, hem fit hem zinde olmak hem de bunları dış görünüme de aktarmak istiyorum,

Amma velakin spor salonuna kapanıp o dumble senin bu benim gibi şeyler bana pek doğal gelmiyor, daha ilgi çekici altında bir hikayesi olan bir spor ile uğraşmak istiyorum, ama aynı zamanda fiziğim de bu uğraşım ile birlikte şekillensin istiyorum, bu bir dans türü de olabilir başka bir şey de.

Aslında meditasyona merak saldım bir süredir, o sebeple yoga, akroyoga gibi uğraşlae edinebilirim ama bunlar ne kadar spordan sayılıp fitleştirir tartışılır, yüzmeye ek olarak zaten gidicem, dövüş sporları sevmiyorum, ne olabilir sizce başka?

 
Yağlı güreş tut.


  • mevsimler  (07.05.17 00:16:37) 
lütfen yazın gelişiyle spora heves eden kişilerden olma. en azından biraz iradeli ol ve devam et.

street workout yap. dışarı çıkıp barfiks barı dips barı olan bir yer bul. tercihen halı sahası kenarı olursa iyi olur. mesela ankarada anıttepe yaşam boyu koşu parkuru diye bi yer var anıtkabirin yanında orası çok iyi. neredesin bilmiyorum ama böyle yerler var.

oraya git ve 3-5 ay barfiks dips aralarında karışık ama düzenli azdan çoka doğru şeklinde yap. protein alımına dikkat et. ton balığı yeme civa filan diyorlar. beyaz tavuk eti ye. kendin al. lop et olsun. yanında pilav ye. antremandan önce %25-30 antremandan sonra %65-70 şeklinde ye ve sonra hiç çalışmadan eve gidip yat uyu.

5 ay devam et sonra ayna karşısına geçip kendine bak. devam edeceksin biliyorum.
  • freetakilir  (07.05.17 00:26:04) 
Ben sakatlığımdan dolayı doktor tavsiyesiyle yoga ve pilatese başlamıştım kilo vermemiştim ama baya fitleşmiştim. Tabi diğer sporlara göre daha uzun bir süreç ve demeden geçemeyeceğim inanılmaz sıkılmıştım yogadan.


  • jazzabel  (07.05.17 01:50:26 ~ 01:50:47) 
yüzme tabii ki.


  • komando kani var bende  (07.05.17 11:11:25) 
Dağcılık olabilir. Hiking ve trekking gibi faaliyetlere katilirsin. Bunun yanında kaya tırmanışı ve inişi yapabilirsin.


  • opitseri  (07.05.17 15:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.