[]

Hakkında neredeyse hiç bir şey hatırlamadığım stephen king filmleri

Taa VCD zamanında izlediğim 1-2 stephen king filmi geldi aklıma duruk yere.

nerdeyse haklarında hiçbir şey hatırlamadığım bu filmleri durduk yee izleyesim geldi, acaba 1-2 şey söylesem birileri ismini hatırlar mı ki?

- ilkinin çok vcd 'li olduğunu hatırlıyorum. sanırım 4 CD den oluşuyordu, kim izlicek bu kadar cd'yi diye düşünürken filmi izleyip sevmiştik galiba. film hakkında hatırladığım tek şey büyük bir ev için, malikanede geçiyordu. niye o evdeler, olaylar ne, yaratık, hayalet falan mı vardı hiçbir şey hatırlamıyorum. bir şeyler hatırlarsam editlerim..

- ikinci film ise içinde çingene vardı. adamın biri çingeneden bir şey alıyordu sonra aldığı o şey ona bir şey yaptığından tekrar o çingenenin peşine düşüyordu galiba..

mesela korkunç palyaço filmini de hatırlamıyordum ama bugün rastgele nette gördüm, dizisi geliyormuş galiba, filmin adı "it" miş.

ben şu filmleri biraz daha düşüneyim neler hatırlayacam bakalım.

 
1. rose red konağı
2. ise çingeneli bir kitabı var, "falcı" diye. filmi varsa odur.

  • thomaswantsmore  (06.05.17 22:04:04) 
thinner ve rose red orijinal isimleri. umarım bunlardır.


  • thomaswantsmore  (06.05.17 22:05:40) 
@rose red konağını hatırladım VCD üzerinde o yazıyordu çok sağol^^^diğer filmi bi bakayım.


  • denizaya  (06.05.17 22:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.