[]

Ergenlikte dinlenilen şarkıların yeri bir ayrı değil mi ?

Merhaba,

İnsanın ergenlik döneminde dinlediği şarkıların yeri hep bir ayrı değil mi?

Çoğu şarkıyı dinliyoruz sıkılıyoruz geçiyor gidiyor bir dönem ama bu ergenlik döneminde dinlenilenler böyle nerede çalsa daha bir farklı hissettiriyor ya gülüyorsun ya nostalji oluyor falan bir değişik..

Bazıları bu yaşınızda dinleyemeceğiniz ne kafasıyla dinledim ben bunları dediğiniz türler falan oluyor..

Siz de böyle düşünüyor musunuz?

Neler dinlediniz o dönemlerinizde? paylaşır mısınız ? :)

 
  • lüzumsuz adam  (06.05.17 21:34:48) 
  • kosun lan mevzu var  (06.05.17 21:35:08) 
kesinlikle öyle. rammstein'la büyüdüm diyebilirim. benim için o kadar güzel ve özeldir ki hala kelimelerle ifade edebilmem mümkün değil. ergenliğimdeki tüm ümitlerimi, enerjimi, kafamın güzelliğini (kafa güzelliğinden kastım saf ama aynı zamanda abazan olmak gibi mesela, hayat kurabileceğin kadar güzel oluyor sonuçta o dönemde. almanya'ya gitmek için schengen'e ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun mesela, orada güzel bir hayat düşlüyorsun sadece. olumlu yanlar var, olumsuzlar yok) vs. onlara işledim bir anlamda. raftan ne zaman o döneme dair güzel bir şey çekmek istesem ver ediyorum ramştayn'ı, hüzünleniyorum.

ergenlikte çok fazla müzik dinledim, çok fazla müzik sevdim ama rammstein-oomph-megaherz üçlüsü benim için bambaşkadır. yeri doldurulamaz. mesela sık sık dinlemiyorum artık onları. hatta neredeyse hiç dinlemiyorum. ama her dinlediğimde gözlerim doluyor, sanki hiç ayrılmamışız ve hala 15 yaşındaymışım gibi hissediyorum. benim için bunlar grup falan da değil zaten. yani ben till lindemann'ın özel hayatıyla ilgilenmem. rammstein albüm çıkaracak mıymış, pek bakmam. benim için gruptan, müzikten öte bir şey o. kişilerle, gerçeklerle sınırlamam. benim için till yok, oliver yok, rammstein var.

ulan yine çok duygulandım. ne güzel çocuktum. duisburg'da tır şoförü falan olcaktım sufjfksl. şimdi sefanı suriyeliler sürüyor, biz sana hasret yaşıyoruz merkel reis. ama olacak. yapacağım. ausfahrt tabelasından sağa sapacağım. gün doğarken gireceğim berlin'e, morgenstern çalacak. bir kez de olsa yapacağım bunu. yapmadan öleni sksinler.
  • der meister  (06.05.17 21:38:37) 
Kendisini hala akla geldikçe açıp açıp dinlerim.
youtu.be

  • formalite  (06.05.17 21:44:23) 
abim cd yapıp getirmişti bu konserin çoğunu, cd maviydi ve üzerinde, soad konser & karışık yazıyordu. karışık dediği de biraz rhcp, biraz black eyed peas vs.

www.youtube.com
  • Apocalypse  (06.05.17 21:57:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.