[]

plastik yapıştırma amaçlı epoksi veya muadil

merhabalar. titreşimli çalışan bir elektronik aletin plastik aksamından bir kısmını yapıştırmak için epoksi kullansam olur mu? veya muadil olarak ne kullanabilirim?

urun.gittigidiyor.com

şu tip epoksi işimi görür mü?

bir de, kırılmış sert plastik düşünün, bunu ek yerlerine epoksi sürüp yapıştırdıktan sonra üst yüzeyine de bir katman uygulasam dayanıklılığını artırır mı, yoksa ziyan mı etmiş olurum?

 
plastik için japon yapıştırıcı ve mutfak sodası genelde yeterlidir. önce sıvıyla tutturulur sonra sıvı üzerine kurumadan soda atılır. sonra tekrarlanır. kaskatı olur zor sökülür. başlamadann önce başka bir atıl plastik parçada deneme yaparak elini alıştırabilirsin.soda yoksa sigara külü de olumlu.


  • illegalstar  (06.05.17 15:27:47) 
gönderdiğiniz ürün çelik ve plastik birbirine yapıştırılacaksa süper sonuç veriyor. ama eğer plastik plastik yapıştırılacaksa 3m'in aktivatörlü yapıştırıcısı sizin işinizi görür. yoksa @illegalstar'ın dediği de görür.


  • babilbaligi  (06.05.17 22:49:49) 
cevaben yazayım belki birinin işine yarar. 'iran yapıştırıcısı' veya 'ikiz tüp' olarak geçen üzerinde 'chalasanch' yazan epoksi benzeri 2 bileşenli bir yapıştırıcı buldum. 10+10 gr 5 lira. şimdilik dolgu ve sertleşme olarak çok iyi iş görüyor.


  • icim urperiyor  (08.05.17 04:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.