[]

Hayvanlardan bulasabilecek hastaliklar?

Hayvandan insana gecebilecek com az sey oldugunu aslinda biliyorum. Cunku yaklasik 6-7 senedir sokak hayvanlarini, kendi kopegimi besliyorum. Cok da icli disliyim. Tek bir sorun da yasamadim.

Bugun bir ortamda sokak hayvanlariyla cekilmis bir yakin fotografim uzerine milyon tane felaket senaryosu yazdilar. Yim hayvandan bulasan parazit adamin birinin beynine yerlesmis, yok kopek diskisindan soludugu parazit lenflerde yumurtlamis bagirsaklari tikamis falan.

Bir sey olsa bunca sene cikmaz miydi bende? Soyle bu konuda genel bi muayene olmali miyim? Hangi bolume gitmeliyim?

 
Direkt bir şikayetiniz yok ama sanırım dahiliye, kan idrar dışkı bant mant testi yapılabilir.
Doktor değilim

  • senolll  (06.05.17 03:11:53) 
psikiyatr'a gitmelisin


  • isimsiz uye  (06.05.17 04:01:32) 
mantar bulaşabiliyor. çocukluğumdan beri hayvan beslerim, 2 sene önce mantar bulaştı.


  • nice tnetennba  (06.05.17 04:14:11) 
Kedileri çok seven öpen koklayan bi arkadaşımın 20-30 cmlik ameliyat izi vardı. Meğersem hep korkutulmak için söylenen "tüyü ciğerine yapışırsa" durumu gerçekleşmiş. Dışkıları tüylerine bulaşıyor, yalayarak temizliyorlar ya. Bi şeyler bi şeyler işte.kız hala da seviyodu kedileri ağzına sokuyodu resmen.


  • pshasha  (06.05.17 11:01:38) 
Parazit bulaşabilir, ilaç alırsın düzelir. Benim pek umurumda değil açıkçası.


  • Lim5  (06.05.17 12:58:19) 
mantar +1, kediden bulasmisti bana da


  • mamu  (06.05.17 22:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.