[]

bursayı nasıl bilirsiniz?

liseden mezun oldum olalı (6-7 sene oluyor) ilk kez bursaya gittim. cumamı Ulu Cami'de eda ettim. hutbede hocaefendi tövbe kapısının açık olduğunu, tövbe edenlerin günahlarından sual olunmayacağını; acizi, yetimi, fukarayı ihmal ettiğimiz her gün için tövbe etmemiz gerektiğini iletti. secdeye giderken ben tövbemi yerine getirememki diye üzüldüm.
sora ex yarimle buluştuk. kozahanda oturduk. bursayı nasıl özlemişim.. ne güzel şehir amk. yuuuh dedim.
ikimiz de nasıl da hayata dutunamamışız onu farkettik ex yarimle. çıkış yollarımızın hala bize baktığını acı ve umutla irdeledik. sora o şunu okuttu bana:

“Yaşamımın, öyküdeki yeşil incir ağacı gibi önümde dallanıp budaklandığını görüyordum.

Her dalın ucunda tombul, mor bir incir gibi eşsiz bir gelecek beni çağırıyor, göz kırpıyordu. İncirlerden biri, bir eş, mutlu bir yuva ve çocuklardı. Bir başkası, ünlü bir ozan, öteki parlak bir profesör, biri şaşırtıcı editör Ee Gee, öbürü Avrupa, Afrika ve Güney Amerika, biri Constantin, Socrates, Attila ve garip adları değişik meslekleri olan daha bir yığın aşık, bir başkasıysa Olimpiyat takım şampiyonu bir kadındı. Bu incirlerin üzerinde ve ötesinde, ne olduklarını pek çıkaramadığım bir sürü incir daha vardı.

Kendimi dalların çatallandığı noktada otururken görüyordum. Ve incirlerden hangisini seçeceğime bir türlü karar veremediğim için açlıktan ölüyordum. Hepsini ayrı ayrı isityordum incirlerin ama birirni seçmek ötekilerin hepsini kaybetmek demekti. Ve ben orada karar veremeden otururken incirler buruşup kararmaya başlıyor ve birer birer toprağa, ayaklarımın dibine düşüyorlardı.”

etkilendim. dünya hayatını, arzuları, yitik arzuları böylesine irdeleyen bir insana allah rahmetiyle muamele etmiştir inşallah dedim içimden okuduktan hemen sonra. üzüldüm sylvia hanıma...

sora leman kültüre gittik, lise sondaki gibi. 9'da feribotum vardı, dedim 7 sene be özge, yakarım ben bu feribotu. hava nasıl güzel.. nası içtik ne kadar içtik anlamadık, lise sondaki gibi..

şimdi metro turizmde mesaideyim. internet hızı mikemmeeeel! ne iyi ettim de geldim diyorum şu an. ex de evine varmış. şükür yav işte.

siz de iyisiniz inş? bu arada bursayı sever misiniz, esas soru oydu zira.

bu adamın da sesi ne güzelmiş yav: www.youtube.com

 
O değil de aynı saatlerde aynı yerlerden geçmişi,dünya küçük. Bursa güzel :)


  • brnbrs  (06.05.17 02:28:28) 
oo allah kabul etsin brnbrs kardiş:PPP


  • klar  (06.05.17 02:30:53) 
Bursayi gec de sen bu kadar laftan sonra o kizi istemeye git.


  • acediac  (06.05.17 02:34:35) 
Sağol kardeş :D


  • brnbrs  (06.05.17 02:34:36) 
@acediac

valla gidişat öyle görünüyor büyük resme bakınca. oO büyük resim falan çok entelim gene bu akşam askldjlaks
  • klar  (06.05.17 02:36:52) 
hiç görmeden bursa'ya taşınmış biri olarak başka bi yerde yaşamayı düşünmüyorum şahsen. bursa sevilir <3


  • dedim ben sana  (06.05.17 04:50:36) 
bursa'da uzak durulmasi yerler
1-kent meydani
2-kent meydani
3-ken
  • tiredpanda  (06.05.17 15:55:51) 
kütüğü bursalı olan ve 17 senedir izmir'de yaşayan biri olarak, çok zorunda kalmadıkça bursa'da asla yaşamam.


  • rain when i die  (06.05.17 17:04:29) 
@want2die @kakao, Bu nasil bencilliktir? :)


  • acediac  (06.05.17 17:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.