[]

bisikleti nereden alayım?

biri decathlon biri de bu çapaya giderken geçilen alt geçit olmak üzere iki opsiyonum var. o geçitte bi ton model mevcut.
nakit alacağım bu işi en rahat nerede halledebilirim.



 
Dediğiniz alt geçitte seçecek daha fazla imkanım olsa ben oradan alırdım.
Ama Dechatlonda da güzel modeller var hele bir tane vardı resmen aşık oldum muhteşem bir şeydi de alamadım işte neyse :/
Bence alt geçite gidin ne kadar fazla seçenek olursa o kadar iyi diyorum ben.
  • mutekebbir  (05.05.17 13:52:12) 
Aksaray'daki yerden bahsediyorsun. Nasıl malzemeler satıyorlar hiç bilmiyorum. Fakat ne almak istediğinize karar verdiniz mi ?

Fiyat aralığınız nedir?

Btwin'drn çok daha iyileri de var. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
  • sylr  (05.05.17 15:06:30) 
alt geçittekiler sansar. araştırmadan alışveriş edilmez oradan.
decathlon'a git.

  • filteria  (05.05.17 15:09:57) 
700-1000 tl bütçe belirledim. şehir içinde kulanacağım, işe gidip gelirken özellikle.


  • bruceandwayne  (05.05.17 15:15:21) 
Sirkeci´de Dogu Bank´in etrafinda var bisikletciler. Hepsi uzun senelerdir esnaflik yaparlar, kimseyi dolandirmaya calistiklarini gormedim/duymadim. Pazarlik da yapilir orada.


  • buf-e kür  (05.05.17 15:18:33) 
ben bisiklet bakarken Sedona 410 cok tavsiye edilmisti. sifiri 1300tl.

marka ve modele karar verirsen bayileri bi telefonla arayip nakit odeme icin fiyat sormani oneririm. Sedona icin bir bayi 1300 darken digeri 1500tl diyebiliyor.

eski bisikletimi hasim iscandan almistim. korkunc bir bisikletti, hic suremedim. marka onemli.
  • jimicik  (05.05.17 15:22:53) 
Sedona 410 kullanıcısıyım ve herkese sedona 410 aldırıyorum :)

Gerçekten işini iyi yapan bir bisiklet.

Yalnız o bütçe ile düzgün ikinci el bulabilirsiniz ancak.

Kask eldiven ve gözlük gibi önemli ekipmanlar için en az 150₺ ayırmalı.
  • sylr  (05.05.17 17:16:10 ~ 17:17:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.