[]

referansı kendin yaz imzalarım diyen akademisyen

ne yazacağım referansa? adam okur imzalarım dedi. bir şablon var mı, internetteki hazır referansları kullanmam yanlış mı olur?




 
Ne için kullanacaksınız? master için falansa standart bir şey kullanmak yerine çok daha öznel olması gerekir.


  • sopiro  (05.05.17 13:33:29) 
bi çoğu öyle yapıyor. onun ağzından, derslerinde gösterdiğin performansa ya da birlikte yaptığınız işlere dair yazabilirsin.

itü'de soru cevap şeklinde bir form vardı; öğrenciyi nereden tanıyorsunuz, derslerdeki yazılı, sözlü performansları nasıldı, size göre öne çıkan yetenekleri nelerdir vs şeklinde gidiyordu, her soru için bir paragraflık cevap yazıyordun. öyle bir format bulup, soruları silip, cevaplardan oluşan bi metin oluşturabilirsin bence.
  • manuel mandalina  (05.05.17 13:37:10) 
aldığınız dersleri hangi notlarla geçtiğinizi yazın proje vb. varsa ekleyin, bi de abartın çok sınırları aşmadan, motive çalışkan akademik yönden şöyle böyle diye.

internetteki hazırları düzenleyip yapabilirsiniz.
  • kveldulv  (05.05.17 13:37:16) 
evet yüksek lisans için olacak. ne yazabilirim öyleyse?


  • lilyb  (05.05.17 13:37:45) 
adamla geçmişimiz yok, alanında iyi biri ve beni uzun zamandır tanıyor. proje yapmadım onunla.


  • lilyb  (05.05.17 13:39:16) 
@lilyb, bi çalışma geçmişiniz yoksa adamın mektubu sana paslaması daha da normal değil mi, üşenmekten öte ne yazacağını bilememiş de olabilir. şöyle motive edeyim; kapalı zarfta içinde ne yazıldığını bilmeden enstitüye teslim edeceğin bir mektup vermesindense böylesi daha iyi, emin ol :)


  • manuel mandalina  (05.05.17 13:52:59) 
bana da hocam aynısını demişti. bende başka bi hocamın yazdığından ilham alarak bi mektup yazıp göndrdim. sonra adam benim yazdığımı beğenmemiş olacak ki kendisi başka bi mektup yazıp verdi :D ashdf bu da böyle bi anım


  • miss magara kadini  (05.05.17 18:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.