[]

139 üsküdar şile

yaklaşık ne kadar sürüyor? iett'nin sitesinde tek yön 3 saat diyor, o kadar sürmez herhalde.




 
Sürer. Yavaş gidiyor çünkü. Araç varsa iyi yoksa fena.


  • sutlu nescafe  (05.05.17 12:37:25) 
İki ayrı güzergahı var. Bakarsanız birinde sahilden gider yazıyor, o daha uzun sürüyor çünkü dolaşıyor biraz. Ben bu sahilden gidene denk geldim, şileye kadar gitmedim ışık üniversitesinin oralarda bir yerde indim, 8buçukta üsküdardan bindim 11e doğru indim :/ baya uzun sürüyor gerçekten ama otobüs şehirlerlarası gibi büyük, rahat gidiliyor.


  • it is time  (05.05.17 12:37:27) 
4-4.5 h duruma göre. omur torpusu. araba kirala durumun uygun ise.
oralar metres atma mekanlari ya, fiyatlar da tuzlu.

  • rusdemezale  (05.05.17 13:11:16) 
üsküdardan kalkan şile otobüslerine bin 1 buçuk 2 saatte gidersin trafiğe göre değişebilir tabi
yani belediye otobüsü diil de şehirler arası gibi olanları kastetmştim

  • miss magara kadini  (05.05.17 18:23:24 ~ 18:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.