[]

Öğrencilik/Pasaport

Lise son sınıf öğrencisi, 9 haziran'da mezun olacak.
Öğrenciler harç vermeden sadece kart bedeliyle pasaport çıkarabiliyormuş, bu kişi okul bitmeden önce alacağı öğrenci belgesiyle 15 haziran'da gidip pasaport başvurusu yapabilir mi aynı şartlarla?
Senin okul bitmiş öğrenci değilsin harç yatıracaksın derler mi?

Teşekkürler.

 
şimdiden alsın neden 15 haziranı bekleyip riske atıyor ki? okul mezuniyeti hemen sisteme işlerse 15 haziranda öğrenci olmayacak. polisler görebiliyor mu bilmiyorum ama iett sistem üzerinden sorguluyor öğrencilik durumunu. polisin de yapabiliyor olması yüksek ihtimal.


  • nrmnm  (05.05.17 11:26:19) 
Derler, öğrenciliğiniziin bitişini hesaplıyorlar, şimdi alsa bile bir aylık olur geçerlilik süresi, ki o da zaten mümkün değil.


  • kullanıcıadımbuolsun  (05.05.17 11:29:43) 
5 haziran da sıkıntı olur mu acaba? Bu durumda 4 günle kurtarır.


  • mutekebbir  (05.05.17 11:36:41) 
kaç günle kurtardığı önemli değil zaten pasaportu mezun olduğu tarihe kadar geçerli olacak şekilde veriyorlar ki 6 aydan kısa süreli pasaport yok diye biliyorum. yani mezun olduğunda pasaportu geçersiz olacak her türlü parasıyla çıkartmak zorunda kalacak.


  • Tam1Hi0n3  (05.05.17 11:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.