[]

Bu arkadaşın bahtı artık gülse keşke

Merhaba herkese,

Geçen yaz çarpmaya bağlı bir kafa travması yaşamış kedi bulmuştuk sokakta, kafatası şekli bozulmuş, kafası ve vücudu sola doğru olacak şekilde yürüyor. Şiddetli bir dayağa veya sert bir tekmeye maruz kaldığını düşünüyoruz. Çok sakin, uslu, tuvalet eğitimli ancak ne yazık ki fotojenik olmadığı için ona neredeyse bir senedir bulamadık sahiplendirebileceğimiz birini. 1 senedir de veterinerde kalıyor çünkü yuva bulamadığımız için sağ olsun tedavisini üstlenen veterinerimiz onu bırakmadı. Sokaklar için çok savunmasız.

Belki içinizden biri veya bir tanıdığınız sokaklarda yaşamayacak durumda olan bir kediyi sahiplenmek istiyordur. Şansımızı ikinci kez buradan deneyelim istedim. Ekte tedavi öncesi fotoğrafları var. Şimdi çok daha iyi durumda. Özel bir bakıma ihtiyacı yok. Sadece yuva bulamıyoruz.

Yer: İstanbul

Modlar, bir süre üstte kalabilir mi?

 
Yapıldı ama sola doğru yürüyor, denge sorunu var. düz bir şekilde yürüyemiyor yani.


  • dessy  (05.05.17 10:48:40) 
Kalıcı bir hasar var, kafatasından travma aldığı için yürümesi normal kediler gibi dümdüz ve atik olamıyor. İlk bulduğumuzda su dahi içemiyor, yemek yiyemiyordu, ayakta duramıyordu, devamlı düşüyordu. Tüm yetilerini kazandı, artık yemek yiyor, su içiyor, tuvaletini yapabiliyor ve yürüyebiliyor.


  • dessy  (05.05.17 10:58:31) 
Twitter ve facebookta yuvasiz hayvanlar, haysev gibi gruplara durumu paylastiniz mi. Metin ve fotografi screen capture alarak onlara yollasaniz rt falan yapsalar etkili olur diye dusunuyorum. Ben de kendi sosyal hesaplarimda yaziyorum. Insallah bulunur.


  • brad pitt  (05.05.17 14:24:14) 
Hepsi birçok ortak arkadaşımız tarafından da yapıldı.


  • dessy  (05.05.17 14:26:26) 
Sahiplenemedigim kedi hakkında ahkam kesmek gibi oluyor biliyorum ama Nacizane tavsiyem sudur, bahceli evi olan ki bu ev illa İzmir ya da İstanbulda olmasına gerek yok birine bahcesinde ve cevresinde yasaması icin verilebilir. sokakta olmayacaktır, o evin cevresinde olacaktır.


  • dort ogeyi anlatir yedi gokten soz eder  (05.05.17 18:08:55) 
bahçesinde kedi bakan biri olarak, arada içeri almama rağmen o evin etrafında kalma işinin pek geçerli olmadığını söyleyebilirim. çok kedi alıştırdım bahçeye, hiç gitmez dediklerimin başına türlü şeyler geldi. sürekli mama, su, ilgi olduğu halde. böyle bir kedi için mutlaka ev içi bakım lazım. umarım bulursunuz sahiplendirip takip edebileceğiniz birilerini. ünlülerden hayvanseverlere de başvurun derim kedinin hikayesini anlatan bir tweetle.


  • sibertenik  (07.05.17 08:32:31) 
Ben sahiplenmek niyetindeyim biraz ama şu an ankaradayım ve bir süre istanbula gidemeyeceğim. bir şekilde bize ulaştırılması mümkün olabilir mi acaba?

dessy'e mesaj atmak istedim ama uçmuş galiba uyarı verdi.
  • Fusha  (09.05.17 23:37:35) 
dessy hesabı silmiş, iletişim de bırakmamış. Belki girip bakıyordur da başka bir hesapla ulaşır sana.


  • Adramelekhh  (10.05.17 02:29:25) 
Ulaşım sorununu halletmeye çalışıyoruz, yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar?


  • Fusha  (10.05.17 22:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.