[]

yürüyüş için spor ayakkabısı önerileri

Dizlerimden birinde ödem var. Ara ara dizlik ve ilaç kullanıyorum. 14 kilo verdim son 5-6 ayda, kilo azalınca ödemde azaldı ama tam dağılmadı. 4 kilometreye kadar sorun olmuyor ama daha uzun yürürsem şişiyor ödemin olduğu kısım. ben bu mesafeyi aşama aşama arttırmak istiyorum. Daha farklı bir spor ayakkabısı ile bunu önlemek mümkün mü? Var mı bu tarz ayakkabı önerileriniz? Şimdiden teşekkürler.

edit: yürüyüş dışında bir alternatifim şu an için maalesef yok. standart normal bir yürüyüş ayakkabısı kullanıyorum.


 
ödemi azaltır mı azaltmaz mı bu tarz tıbbi bir önerim yok fakat kullanışlı kaliteli ve rahat bir ayakkabı olarak skechers önerebilirim.


  • jamiro  (05.05.17 11:24:23) 
Nike Vomero alacaksın rahat edeceksin.


  • bir ileti paylastim  (05.05.17 11:28:31) 
skechers gayet rahat ama çabuk dağılıyor :(


  • nodrama  (05.05.17 11:54:25) 
geçmiş olsun, ödem konusunu bilemiyorum ama bu ara ben de sürekli ayakkabı arayısındaydım. Nike Vomero diyorum ben de.


  • antikitleruhlu  (05.05.17 11:56:29) 
Clarks'ın yürüyüş ayakkabıları rahattı, çok uzun süreler yürümem gereken bir seyahatte ayak ağrısı yaşatmamıştı bana. Ama ödem kısmını, tıbbi boyutunu vesaire bilemem tabii ki. Benimki düz "rahatlık" yorumu anca...


  • komnoktatere  (05.05.17 21:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.