[]

diş eti kanaması

ya birkaç gündür dişimi fırçaladığım zaman diş etlerim kanıyor. gündelik hayatta ağrı sızı acı hiçbir şey yok. ben diş fırçasından olduğunu düşünüyorum.

başka bir sebebi olabilir mi?


 
Parodontax diş macunu var diş eti için. Sorunuza yanıt olmaz ama çözüm olabilir. Bir kaç kişi bu şekilde kanamalarının durduğunu söylemişti. Geçmiş olsun.


  • fikrimuhim  (05.05.17 04:05:34) 
Fardoben gargara + paradontax.


  • jehad  (05.05.17 05:01:24) 
diş eti kanaması periodontitis veya gingivitis hastalıklarının yegane belirtecidir. halka arasında "dişlerim sallandı düştü" hastalığı olarak bilinir. ağrısız ilerler. ilerde başınıza dert olabilir.

bir diş hekimine, özellikle diş eti uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.
  • denlar  (05.05.17 10:27:02) 
3-4 ay boyunca benim diş etlerim durup dururken bile kanadı. sabahları avuçla kan geldi. leş gibi metal kokusuyla dolaştım aylarca. son 1 aydır hiç kanama yok. peki neler değişti? diş ipi kullanmaya başladım her akşam. paradontax kullanıyorum 3 aydır falan. her akşam listerine ile çalkalama yapıyorum bir de. yani kendi kenedine mi geçti bu yaptıklarım sayesinde mi onu bilemiyorum ama şükür durdu yani kafayı yiyecektim.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (05.05.17 10:31:40) 
@yazar yazmaz yazan yazar yaptıkların doğrudur, zaten iyi bir diş hekiminin de, yapacağı diş taşı temizliğinden sonra sana önerecekleri bunlar olmalıdır. aksi takdirde hastalık nüksedecektir.

yine de bir kontrol ettir bence.
  • denlar  (05.05.17 10:38:04) 
paradontax yalnız tadı iğrenç söyleyeyim


  • nodrama  (05.05.17 13:26:14) 
paradontaxın tadı iğrenç değildir. 1 hafta 10 günden sonra başka macun kullanamazsınız cok güzel oluyor.


  • jehad  (07.05.17 08:53:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.