Giriş
(5)

Wow Raid falan filan

oha
Selam, şimdi şöyle bi'şey var; ben TOC 25 e girdim mesela, ama 1 boss kaldır. Toc 10'da da aynı şekilde. Grup dağıldı falan, heh yeni grupla girmeye çalıştığımda giremiyorum. Giriyorum tek başıma, yalnız kalıyorum :( yahu nedir? Kitlenmiş falan, belli sürelerde bir mi yapılabiliyor bu iş?
Selam, şimdi şöyle bi'şey var; ben TOC 25 e girdim mesela, ama 1 boss kaldır. Toc 10'da da aynı şekilde. Grup dağıldı falan, heh yeni grupla girmeye çalıştığımda giremiyorum. Giriyorum tek başıma, yalnız kalıyorum :( yahu nedir? Kitlenmiş falan, belli sürelerde bir mi yapılabiliyor bu iş?
0
oha
(10.01.10)
ben bıraktım ama benim zamanımda en çok haftada bir yapılabiliodu bir raid şimdi noldu bilmiorum
0
ninca
(10.01.10)
haftada bi girebiliyosun raidlere.raid info ya baktığında (ı tusuydu galiba)her hafta hangi raide girmis olduğunu görebilirsin.
yarım kalan raide bir daha girmek istediğinde moblar spawn olur hayatta kalan boss varsa onu kesersin
0
jack of shades
(10.01.10)
evet saveleniosun gırdığın yere hala haftada bir mi bilmiorum ama
0
plnbyzyldrm
(10.01.10)
bi raide savelendikten sonra tekrar girmen için ya aynı grupla gitmen lazım, ya da yeni raid kurup diğer insanları da saveliyerek girebilirsin(ki genelde insanlar 1-2 boss için savelenmek istemezler, anca salı gecesi falan belki).

her çarşamba türkiye saati ile sabah 9da raidler resetlenir, tekrar istediğin grupla ilk bosstan başlarsın.
0
archvile
(10.01.10)
Herkese teşekkürler.
0
🌸oha
(10.01.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.