[]

Uçak bileti siteleri

Bu sitelerden uçak bileti alınır mı sizce, güvenilir midir? Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Skyscanner bu sitelerde uygun biletler olduğunu gösterdi.

kolayyolculuk.com
aerobilet.com.tr

 
hangi firmaysa oradan da teyit etseniz? belki pahalıdır, belki aynıdır. aynı ise firmadan almanızı tavsiye ederim.


  • blue eyes white dragon  (05.05.17 01:12:33) 
Uçuş firmalarının resmi sitelerinden alırdım biletleri hep. Bu sitelerden bulduğum biletleri resmi sitelerde de arattım ama yer yok gözüküyor. Yani 2 tarafta da aynı saat için biletler bulunuyor olsaydı ve aynı fiyat olsaydı bu siteleri seçmezdim tabi ki. Mecbur kaldığım için bu sitelere güvenebilir miyim merak ediyorum.


  • hümanist tabutçu  (05.05.17 01:27:37) 
Aerobilet'ten aldım ve sorun yaşamadım.


  • Lim5  (05.05.17 01:55:12) 
Aerobilet güvenilir diğerini bilmiyorum.


  • Depik  (05.05.17 02:00:15) 
aerobilet ben de kullandım, sorun yok.


  • luchetti  (05.05.17 02:22:17) 
Aerobilet'ten aldığım biletle geçen sene BoraJet ile Istanbul-Ankara gidiş dönüş yaptım indirimle toplam 25 liraya falan, havaalanına git gel yapmak daha pahalıya geliyor normalde ona göre düşün, sorunsuzdu.


  • arptez  (05.05.17 04:13:57) 
Skyscanner gösteriyorsa güvenilirdir. Herhangi bir sorun yaşamazsın, yaşarsan da Skyscanner'a yaz onlar çözerler. Skyscanner sorun olduğunda kullanıcı hakkını sonuna kadar savunuyor, veritabanında yer alan firmalar da çıkarılmamak için hızlı bir şekilde çözüyorlar.

Bu arada Skyscanner'ın şu sayfasında epey ilginç uçak bileti kampanyaları görebilirsin: www.skyscanner.com.tr
  • maradonanindonu  (15.01.18 14:56:07) 
şu anda kampanya var. göz atabilirsin.

www.diji.tech
  • par4noid  (22.06.21 11:04:18 ~ 06.08.23 02:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.