[]

Bir haftalık bilgisayarda fan sesi

Cumartesi günü teknosa'dan asus bilgisayar aldım.
iki gündür fan sesi beni rahatsız ediyor hem fan sesi fazla hem de sanki dönerken bir kabloya takılıyormuş gibi.


Bir haftalık tamir görmüş bilgisayar sahibi olmak da istemiyorum, sizce geri götürsem iade mi olur yoksa tamir edip bana geri vermeye mi çalışırlar sizce ?

bu sırada belirtmeyi unutmuşum, notebook için konuşuyoruz ve mağazadan alındı.

 
bildiğim kadarı ile belli bir süreye kadar koşulsuz şartsız iade hakkınız var
tüketici hakları ile konuş derim

  • bana her yer cehennem  (05.05.17 00:04:59) 
masaüstü için mi konuşuyoruz, notebook için mi?
mağazadan alınan ürünlerde koşulsuz, şartsız iade hakkı yok. internetten yapılan alışverişler için geçerli o.

  • pain of liberation  (05.05.17 00:08:54) 
@pain of liberation : mağazadan aldım mediamarkt. 15 gün içinde değiştirme hakkınız var dediler 2 ay önce 3 gün denemeden sonra para iadesi aldım.


  • illegalstar  (05.05.17 01:52:18) 
notebookun fan sesinin seni rahatsız etmesi pek olağan dışı bir şey değil. yük altındayken notebook fanları yüksek devirde çalışır çünkü fanın yaprakları küçük olduğu için ancak çok hızlı dönerse gerekli soğutmayı yapabilirsin. tabii, bir kabloya takılıyormuş sesini tam olarak bir yere bağlayamıyorum. dikkatli dinleyip eğer tasvir edersen bağlantıyı anlamaya çalışırım.

yasal olarak iade hakkı yok. markalar, firmalar diğerlerine karşı daha fazla tercih edilmek adına şirket politikasında böyle şeyler yapabiliyorlar. yapıyorlarsa ne âlâ.
  • pain of liberation  (05.05.17 02:09:59) 
@pain of liberation cok belirgin bir ses degil insanlara soyleyince goturup nasi anlatacaksin diyor ama sanki fan donerken bir kabloya takiliyor dizzz yapiyor hep ayni noktada.
Birkac gun daha kullanip deneyeyim cok rahatsiz etmezse kullanmaya devam edeyim diyorum

  • yaraticinick  (06.05.17 11:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.