[]

Gomlek altina hangi tip fanila giyilmelidir?

Kolsuz fanilalar bence de hos durmuyor. Kisa kollu da yakanin altindan beyaz beyazbence hos durmuyor? Bilemedim yani. Casual gomlek altina ne tip giyilmelidir? Malum yaz geldi calisirken falan terlersek sirttan falan tutsun diye.




 
gri renkli (ten rengi tonuna daha yakın olduğu için beyaz olan kadar belli olmaz), geniş v yaka(gömleğin üstten bir iki düğmesi açılınca alttan görünmez) ve vücudu saran tipte kısa kollu fanila giymek lazım.

undershirtless.com
  • henry gale  (04.05.17 22:37:03 ~ 22:38:28) 
kısa kollu gömlek giyen adam beta bile değildir. o yüzden uzun kollu gömlek altına fanila ya da atlet uygundur.


  • illegalstar  (05.05.17 02:01:18) 
Reklam gibi olmaz umarım ama şu markanın gömlek içine giymek için özel ürettiği tişörtler var.

www.morhipo.com
  • foucauldian  (05.05.17 03:31:40 ~ 03:32:32) 
@illegalstar kısa kollu gömlek nereden çıktı? :D


  • seksli harf  (05.05.17 19:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.