[]

Biyomedikal staj yeri hakkında bilgisi olanlar.

İyi aksamlar. Biyomedikal Mühendisliği okumaktayım staj için yer arıyorum. Çok yerle irtibata geçtim ama tam olarak ilerde yapacağımız işi kapsayan bir yer bulamadım. Bu alanda bilgisi olan staj yapmış arkadaşlar yada bilgisi olanların onerilerini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.




 
Hangi şehirdesiniz ve hangi okulda okuyorsunuz?


  • bir3iki7  (04.05.17 22:12:36) 
Erciyes Üniversitesi staj için yer farketmez


  • abomoi  (04.05.17 22:21:49) 
Istanbul'da AlviMedica'da yapmistim ben.


  • uctumdageldim  (04.05.17 22:31:43) 
Teşekkürler bi araştırma yapayım .


  • abomoi  (04.05.17 22:37:58) 
Eger gercekten bir seyler ogrenmek istiyosan buyuk devlet hastanelerinin biyomedikal bolumune basvur. Hatta yuz yuze git gorus muhendisleriyle.

Ozel hastanelere de gidebilirsin. Ama tavsiye etmem. Pek bir sey ogretmiyorlar.

Bunlar disinda kalibrasyon sirketlerine de basvurabilirsin.

Bu biraz da senin hangi alani sevip, ilerlemek istedigine gore degisir..
  • bir3iki7  (04.05.17 22:38:51) 
Hastaneden ziyade fabrika yada firma olması çok daha iyi olur


  • abomoi  (04.05.17 22:53:50) 
Acibadem de IT bolumunde calisiyorum.Dikertör yard. Biyomedikal mezunu. IT alaninda da calisma sansiniz var.

Ornek olarak
  • kaiserr76  (04.05.17 23:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.