[]

tavuk yerine et yemek çok daha mantıklı değil mi?

tavuklar zaten malum ne oldukları belli değil ama buna rağmen inanılmaz pahalılar yahu. bir tek ben mi tavuğun çok pahalı olduğunu düşünüyorum acaba kalitesizliğine göre? et ise resmen aynı fiyata geliyor hemen hemen tavukla(tabii göğüs hariç) bu nasıl olabilir yahu?




 
kırmızı etle beyaz et nasıl oluyor da aynı fiyatlar. bir yanlışın olmalı. en az yarı yarıya fark var.


  • karlmarx  (04.05.17 21:29:14) 
biacaip.com

abi sen tavuğu nereden, eti nereden alıyorsun? tavukların ne olduğu belli değil, o konuda haklısın ama kırmızı et çok pahalı ya. parçadan parçaya değiştiği için yanıltıyodur belki.
  • der meister  (04.05.17 21:31:08) 
pardon şey tavuklardan bahsediyorum "organik" olanlardan. iddiaları da şu, doğal yem veriyoruz. bu kadar bitti. tebrikler valla. bu marketteki yaygın markalarla arada 3 katı fark varsa bu organiklerle 1,5 katı falan yani ama ne bileyim en azından sonunda et yedim diyebiliyorsun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.05.17 21:32:02 ~ 21:35:34) 
Organik tavuk çok dandik ben hiç sevmiyorum et falan çıkmıyor, yani 40 liraya 50 liraya organik tavuk almaktansa kırmızı et almak daha mantıklı onun da kilosu o fiyatlarda.


  • angelus  (04.05.17 21:36:43) 
olay organik tavuksa olay tamamen düzenbazlık. o tavuga verilen yemler de organik üretim olmalı. sonuç olarak organik tavuk için sana katılıyorum. aptal kandırıyor gibi geliyor bana.


  • karlmarx  (04.05.17 21:39:55) 
migrosta 750 gram hindi göğsü (bolca marka) 11 tl civarı. 2 öğün canavar gibi löp protein. tavuktan 8 kat falan daha lezzetli.


  • hasmetizm 2046  (04.05.17 23:26:19) 
Makul fiyata alınacak kırmızı et alternatifleri var. Kuyruk misal çok lezzetlidir ama bilinmez.


  • arnold schwarzeneger  (05.05.17 09:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.