[]

göbekten kurtulmak için

karın hareketleri yapmak şart mı? 1 aydır spor yapıyorum. toplamda 40 dk kardiyo 1 saatte ağırlık kısmı sürüyor. 3 kg vermişim. karna çekme hareketi (mekik değil) yanlar için makinada sağa sola dönme ve dambıllarla sağ sol yapıyorum.

kısaca karın hareketleri yapmazsam sadece bahsettiğim gibi 40 dk kardiyo yapıp 1 saat ağırlık çalışsam göbek gider mi? yoksa göbek için karın hareketleri yapmak şart mı?


 
Karın hareketi yaparsan kasları çalıştırırsın, yağ yakmaya etkisi olmaz. Ayrıca dambıllarla sağ sol yapma belini kalınlaştıran dandik bir hareket o. Göbek için diyet yapman lazım, diyetsiz gitmez. Diyetle birlikte kardiyo yapsan da gider ağırlık çalışsan da gider ama en iyisi, önem sırasına göre; diyet+ağırlık+kardiyo.


  • angelus  (04.05.17 21:00:24) 
yağ gitmeli +1, şekeri azaltın mümkünse bırakın. ilave şeker yani, meyve falan yenebilir abartmadıkça.


  • senolll  (04.05.17 21:12:58) 
yağ tüm vucuttan aşağı yukarı aynı oranlarda verilir. kardiyo ile tüm vucuttan kaybetmeye bak.


  • karlmarx  (04.05.17 21:20:30) 
sağlam diyet ya da yemek kültürü, iyi uyku düzeni, düzgün postür = düz karın


  • ercumentcozer  (04.05.17 22:01:49) 
Sauna eşofman giymen lazım.


  • arnold schwarzeneger  (05.05.17 09:17:20) 
göbeğin karın hareketleriyle hiç alakası yok.

spor hareketleriyle biraz alakası var.

yediklerinle ise çok alakası var. önce abur cuburu tamamen kes, sonra da ağırlık kaldırma ve ardından cardio ile devam et.
  • eindaclub  (05.05.17 10:57:10) 
Göbekteki yağ karın hareketleriyle gitmez+1 ancak kaslarını geliştirir, yağ oranın düştüğünde ise kaslar ortaya çıkar, güzel bir görüntü olur, o yüzden bence karın hareketlerini yine de yapmaya devam edebilirsin.


  • peggy  (05.05.17 11:12:14) 
Sassy su!
Hareketleri birakma, sekeri, tuzu, yagi birak!
Sonra bana dua ederken, yattigi yerden para kazansin diye dua et, olur mu?
  • janderzel zartanyan  (05.05.17 11:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.