[]

Nasıl süprüz

www.facebook.com
Öyle gezinirken denk geldim Pegasus'un viral reklamı galiba. Düşününce çok tatlı geliyor fikir olarak ama sizin düşüncelerinizi merak ettim, yaparım, bana yapılsa mutlu olurum ya da ne gereksiz saçma vs ne düşünüyorsanız.. böyle bir şey istemek şımarıklık mı yoksa bu neymiş ben şunu bile yaparım diyecekler var mı aramızda? Cinsiyet belirtirseniz sevinirim :)



 
Genel olarak tatlı bir çalışma olmuş.

Soruya gelecek olursak;
Sürprizleri sevmem.
Özellikle bu konularda plansız ve programsız hareket edemem.
Her şeyin önceden ayarlanmış olması gerekiyor benim için.
Bana gereksiz ve saçma geldi ama hoşuna gidecekler vardır mutlaka.
Böyle bir şey istemek şımarıklık olabilir evet.

Kadın.
  • mutekebbir  (04.05.17 20:44:51) 
@j r r tolkien hayranı peki sana yapılsa hoşuna gitmez mi? Burda erkek kıza yapmış da cinsiyetten bağımsız düşünün kız da erkeğe yapabilir.


  • pastörizesüt  (04.05.17 20:53:39) 
Hatun başarılı. Adam böyle birini kaçırmamak için böyle bir şey yapmış olabilir. Böyle bir sevgilim olsa ben de yapabilirdim. Bana yapılmasını istemem. Üşengeç biriyim. Bir anda uçağa atlayıp başka bir şehre gitmek hiç bana göre değil. Erkeğim.


  • dissendium  (04.05.17 21:10:41) 
Video Ay ne tatlııı dedirtmedi. Cunku tema şımarıklık uzerine. boyle boyoz istedin diye goturmek kadar şımarık piremses hissetmek istemezdim de atıyorum ailemi ozlemişimdir gidemiyorumdur oyle bir durumda fazla iyi bir surpriz olabilirdi. ya da kendisini ozlemisimdir pat diye gelmesi gibi.

boyle seyler istemek derken ? boyle seyler talep eden, boyle şovlar yapmaya icten ice zorlayan birine yapılmamalı zaten . Surpriz sevmem diyemem, Genel olarak ince bir jestle gorgusuzce parayla şov yapma arasindaki cizgiyi aşmayacak surprizleri severim tabi.
  • aquarium  (04.05.17 21:17:15 ~ 21:18:21) 
@aquarium istemek derken karşıdan talep etmek anlamında demedim böyle bir şeye mutlu olmak olsa hoşuna gitmek anlamında söyledim. Çünkü üç asağı beş yukarı insanların burdaki yorumlar gibi düşüneceğini tahmin ettiğim için böyle bir şeyi sevme konusunda suçluluk duydum ondan sordum. Ki ben sevgilime yapmak isterim böyle bir şey dediğim gibi olay bana yapılsın değil.


  • pastörizesüt  (04.05.17 21:20:33) 
benzer bir durum daha önce aklıma geldi ama anlık program, maliyet vb zorluyor elbette


  • gazozailacatmauzmani  (04.05.17 21:24:10) 
Sürpriz değil, romantik hiç değil. Bu kadar boktan klişelerin "romantizm" adı altında satılabiliyor olması üzücü.


  • harvey  (04.05.17 22:50:37) 
Harvey +1 şu her attığı adımı cümle aleme duyuranlardan beklenecek bir hareket. Sanki sosyal medyaya paylaşım olsun diye planlanmış.


  • dahayeniymis  (04.05.17 23:25:50) 
@hervey ve dahayeniymis zaten bu bir reklam.


  • pastörizesüt  (05.05.17 00:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.