[]

bu pc win7 kaldırır mı?

arkadaşlar selam,

elde bir adet eski pc var, fanları vs bozulmuştu çalışmıyordu dün yaptırdım. termal macun falan filan sürmüşler, işlemci kapağı cart curt dedi ama şu an çalışıyor.

AMD Athlon64 X2 Dual
Core Processor 5000+
2.61 GHz, 2GB Ram

GeForce 9400GT 1GB Ram

Ne dersiniz?

XP iyi gibi çalışıyor üzerinde ama Win7 kurup yeğene falan teslim edersem ne olur? Takılmadan çalışır mı?

 
ram cok azmis, biraz zorlar ama kaldirir ama kagni gibi olur.


  • tezek  (04.05.17 12:01:11) 
1,5gb ram ile kullandım uzun süre. Sıkıntı çıkarmadı.


  • sutlu nescafe  (04.05.17 12:24:08) 
32 biti kaldırır gibi


  • bobinhoo  (04.05.17 12:31:47) 
xp'yi kasan iki makineye win 7 home basic 32bit kurdum. evet yine kasıyordu ama takılmıyodu yavaş mavaş yapıyordu işini(xp'de kitlenip kalıyordu). sahibindenden 30-40 liraya bi ram alıp takarsan nefes alır biraz. darboğazı ram yapıcak çünkü.


  • aşksız prens  (04.05.17 12:31:51 ~ 12:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.