[]

fotoğraf makinesi satarken dikkat edilecekler

merhaba,
0 shutter'ı olan kutusu kontrol için açılmış ama ambalajları açılmamış bir kamerayı satılık olarak koyduk. 5bin küsüre satıyoruz. şimdi merak ettiğim şey şu, birileri talip olduğunda talip olan kişi kontrol etmek isteyecek. hem fotoğraf çekerek 0 olmasını bozacak, hem de ambalajları açacak.
adam bir nedenle beğenmedim derse, makine artık 2. el durumuna düşecek fotoğraf çektiği için.

bu durumda ne yapmak gerekiyor? nasıl bir yol izlemek lazım?

 
shutter 0'mış gibi satarsınız, shutter 1 çıkarsa ve söyledikleriniz dışında bir şey çıkarsa para iadesi yapacağınızı taahhüt edersiniz. 'ben illa denemek istiyorum' diyen varsa da mağazaya gidip denemesini, beğenirse gelip almasını önerirsiniz.


  • icim urperiyor  (04.05.17 01:25:26) 
shutter sıfır değildir zaten fabrikada falan test edilmiştir mutlaka. faturası ve ya da garantisi varsa makinaın yeni olduğunun ispatı olabilir bunlar da.

kimsenin shutter sıfır değil de 5 olmuş 15 olmuş buna takılacağını sanmıyorum.galerideki sıfır otomobilde bile km sayacında 1-2 km yol oluyor.
  • orpheus  (04.05.17 04:07:55 ~ 04:08:06) 
Shutter 50nin altında aynı şey. Ben yakın zamanda almayı düşünüyorum 1k Shutter altı benim için mükemmel


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.05.17 08:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.