[]

Yeni evli yakin kız arkadasim ve camasir mevzusu

Üniversiteden cok yakın bi arkadasım var. Ben tanidim tanıyalı titiz biri ama okb boyutunda degil. 1 sene önce filan evlendi. Baya asık eşine, eşi de öyle. Yalnız kirli camasırları ayrı ayrı duruyormuş evde. Ayrı sepetlerde yani. Esinin kirli camasrlarina dokunmuyormus hic, esi kendi yıkıyormuş. Adam biraz mırın kırın etmeye baslamis. Cinsel açıdan bir sorun yok dedi.Siz bu durumu nasıl karsılarsnz bunu erkek veya kadın olarak yaşasaniz?




 
baştan konuşulduysa sıkıntı yok da ben böyle bir şeyi kabul etmem anlaşma olarak. senin benim diye bir şeey olmaz olmamalı. bir hafta birisi yıkar diğer hafta öteki. bana çok tuhaf geldi...


  • gotic  (04.05.17 01:09:43) 
hiç birinin kirli çamaşırlarını yıkamadım. bazen annemin çamaşırlarımı yıkamasını garipsiyorum. ama o da şeyden yani, utanmaktan..

ama eşim böyle davransa garipserim. evdeki klozete de kağıt serip mi oturcak ben çıktıktan sonra? kınamıyorum tabii.... asahsdkls
  • klar  (04.05.17 01:11:33) 
olabilir niye garipseniyor ki? olabiliyor böyle sınırlar çiftler arasında.


  • kurnaz  (04.05.17 01:13:59) 
+Canım ya ben kocişimin donlarını hiç yıkayamıyorum elleyemiyorum bile kendi yıkıyor uf mırın kırın etmeye başladı bizim azman.
-Nasıl canım ya cinsel açıdan bir sorun var mı peki?
+Cinsel açıdan sorun yok hayatım.

adasdasfasd şu tarz bir muhabbet mi oldu nedir. İyiki o noktayı belirtmişsiniz sorunuzda çok faydalı oldu.

Karı koca arasındaki yatakodası ilişkilerini birbirine açan insanların azalarak yok olması ümidi ile. İğrençsiniz.

Cevap: Olabilir psikolojik.
  • tekila shot bardağı  (04.05.17 01:15:25) 
Saçma geldi bana, ev arkadaşlığı değil ki bu, evlilik


  • gazozailacatmauzmani  (04.05.17 01:20:14) 
ayrı ayrı yıkanınca, bir makinayı dolduracak çamaşır geç birikiyor da adam sürekli giymek istediği favori giysilerine geç kavuşuyorsa eğer çamaşır yıkama işini o üstlensin hepsini birlikte yıkasın eşinin özel durumundan dolayı.

adam çamaşır kadının işi pfff diyorsa, ayıp ediyor öyle olmaz.


tabii esas sorun atıyorum yarın o adam bir ameliyat olsa bir süre bez bağlamak zorunda kalsa eşi bu sefer ne yapacak? kadın mecbur kalınca yapabilecek mi bazı şeyleri? titizlik takıntısı varsa profesyonel yardım alsın adam mırın kırın eder tabii bunları düşünüyorsa.
  • nickimin hakkini veremedim  (04.05.17 01:21:45) 
Ben kendi kirli donumu tutarken iğreniyorum ve annem kirlilerime ellediğinde utanç duyuyorum "Bu kadının çocukken altımı değiştirme eziyeti bitmedi mi hiç" diye. Sevgilim yabancı değil, sonuçta eşler, sevgililer birbirlerinin nerelerini tutuyor ama kaç günlük kirliyken oralar da tutuşmuyor pek. Kirli çamaşır benim için de zor bir durum. Kendi donuma kendime yabancılaşarak bakıyorum. Birlikte yıkanması dert değil de, onları makinaya yerleştirmek dert benim için. Arada denk gelir ve koymaktan iğrenmem de, ara ara yapaım da, hep yapamam. Yıkanacağı zaman makineye o onunkileri, ben benimkileri atsam sorun olmaz da, kirli sepeti ayrı durursa sevinirim. Kendi kirlilerime de birinin ellemesi utandırır beni. Terlesin, terini yalayayım ki terinin kokusunu çok sever ve zorla bile terletirm; hasta olsun, altını değiştireyim, o ayrı ama kirli çamaşır ayrı bir boyut benim için. Anlık bir kir değil, birikmiş yığılmış kir. Sepette daha da pislenip kemikleşmiş kir. Böyle "Tuvaletten yeni çıktım" kiri değil.

Yıllarca abimle beraber yaşadık. İkimizin sepeti ayrıydı, yıkayacağımız zaman kendimiz koyardık makineye. Birlikte yıkanırdı. Temiz çamaşırları da genelde birlikte asardık ya da o an işi olmayan asardı.

Titiz bir insan değilim, hatta titiz insanlara göre çok pisim, titiz olmayanlara göre sıradanım.
  • aychovsky  (04.05.17 01:24:11 ~ 01:53:08) 
adam camasir yikamaya mi mirin kirin ediyormus yoksa yahu ayni yatakta uyuyoruz, camasirlar neden ayri sepetlerde duruyor mu diyormus onu anlamadim.
adamin derdi kendi donunu kendisinin yikamak zorunda kalmasi ise, az yesin hizmetci tutsun.

benim kuzenlerden biri de butun kirli camasirlarini kirli sepetinde utulu gibi katli katli tutar yikayana kadar mesela. okb midir bilemem ama o da oyle iste, kocasiyla da temizlik konusunda bir sorun yasadiklarina sahit olmadim. herkes farkli farkli.
  • kassiopeia  (04.05.17 01:28:52) 
+1 tekila shot bardagi

Ne insanlar var ya. Eşiyle aradındakileri ona buna anlatıyolar. Allah göstermesin.
  • zirrealist  (04.05.17 01:33:48) 
Saçma geldi bana da.

Yani adam altına sıçıp donunu bırakmıyor herhalde. En fazla iki gün giyilmiş don atlet çorap vs. Ne kadar iğrenç olabilir.

Haydi bilinçaltında başka bir şeyi tetikliyor olabilir desek bir lateks eldivene bakar. Tutar atarsın makinaya.

Cinselliği belirtmesini de dongoz düşünceliler hemen yatak odasını anlatıyora çekmiş ancak burada kasıt eşinin kirli çamaşırlarından iğrenen biri cinsel olarak da iğrenip yaklaşamaz diye düşünebilir diye detay olarak eklenmiş.
  • eeb  (04.05.17 01:36:55) 
Evliyim, ben normal karşılarım bu durumu. İsterse eşi yıkayabilir hepsini birden mırın kırın edeceğine.


  • fotrsapka  (04.05.17 01:46:19) 
Eşinden cinsel açıdan iğrenip iğrenmediği hakkında muhabbet etmeyi de normal karşılayan da varmış.

Ya şimdi bi şey diycem, ondan sonra içkiliydi bilmem ne...

"Eşimden yatakta iğrenmem "

Hadi ya. Vay ak. Hahahahah
  • zirrealist  (04.05.17 01:58:21) 
evliyim, erkek tarafıyım.

olabilir.

eşler arası düzenlemelerde hiçbir standart olmadığı için eşler kendi aralarındaki ilişkinin tamamını kendileri belirlerler. ister çamaşırlarını ayırırlar, ister hepsini dışarıda yıkatırlar. paşa gönülleri bilir.

bizde bulaşık hanımda, çamaşır bende. ben bulaşık işine karışmıyorum, eşim çamaşır işine karışmıyor. çamaşırları ayırma gibi bir durum yok. üçümüzün (çocuk var) çamaşırları aynı kirli sepetinde duruyor.
  • babilbaligi  (04.05.17 04:52:33) 
ev arkadasi olmayla evliliği birbirine karistirmis insanlarin yapacaklari seyler bunlar.

çiftler, birbirlerinin bedenlerinden, pisliklerinden, giysilerinden, camasilarindan iğreniyorlarsa, hic beraber olmasinlar daha iyi.

evlilik, karsindaki kişiyi her yönüyle, her aninda sevenlerin olusturmasi gereken bir kurum.

bir yazar yazmis, "hasta olsa ne olacak diye?" gayet doğru.

camasirindan iğrendiğin biri, yârin oburgun yatalak olsa, altini değiştirmeyecek misin? tuvalete götürmeyecek misin? agzindan salyalar aksa yemek yedirirken, silmeyecek misin?
  • for the record  (04.05.17 09:31:35) 
ne alaka şimdi, sanki elinde mi yıkıyor? sepette biriktirecek, sonra da atacak makinaya yıkanıcak nedir yani. eğer öyleyse iş böülümü yapsınlar adam tüm çamaşırların sorumluluğunu alsın, kadın da başka birşey yapar.


  • eindaclub  (04.05.17 13:51:13) 
bana normal gelmiyor ya. bi arkadaşım da böyleydi. çamaşırları ayrı yıkar dokunmaz vs.
çamaşır sepetini de mi ayıralım şimdi. kadın tarafıyım evlensem de böyle yapmam muhtemelen.

  • cabiday  (04.05.17 13:55:08) 
valla ben kocamla böyle bir sorun yaşsam derim ki; "kime ne bundan canım. kocamla aramızda çözeriz. kimseye de bize akıl vermek düşmez."

ha kadının yerinde olsam öyle çamaşır sepetlerini ayıralım triplerine girmem. adamın yerinde olsam da karım çamaşırlarımızı ayırıryor diye mırın kırın etmem. ama insanların türlü türlü huyu var işte. eninde sonunda oturup konuşurlar, kendilerince belli bir düzen sağlarlar zaten. dert edilecek bir konu değil.

asıl cinsel açıyla kirli çamaşırlar nerede kesişti ben onu anlamadım. tekila shot bardağı'na da çok güldüm =)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (04.05.17 14:09:03) 
Kardeşimin çamaşırından falan iğrenirim ama eşiminkinden iğrenmem. Kendisi zaten temiz ve titiz bir insan. Ha öyle olmasa evlenmezdim zaten.
Bence bilinçaltında eşinin pis olduğunu düşünüyor olabilir. Ama o zaman cinsel ilişkiyi nasıl midesi kaldırıyor? Anlamadım:D
Eşinin kirli donunun kendi kirli donun ile aynı sepette durmasına bile tahammül edememek bence biraz takıntılı durum.
  • peggy  (04.05.17 14:12:58) 
Normal degil bence. Ikisinin de ic camasirlariyla normal kiyafetlerini ayri sepete koysa evet normal bir titizlik olur ama sadece eşinin ic camasirlarini ayirmasi eşinin camasirlarindan igrendigini gosterir. Insan eşinden/sevgilisinden tiksinir mi yahu. Adamin normal hijyende biri oldugunu varsayiyorum tabi. Degilse de evlenmeseymis o zaman.

Kirli çamasirdan asiri igrenenler olmus, bir camasir ne kadar kirletilebilir anlamadim ama bence garip bir durum. Bir de gelip cinsel sorunumuz yok falan diye bunu size anlatiyor. Nefret ediyorum boyle iliskisini arkadas sohbetlerinde döken saygisiz insanlardan. saglikli bir iliski degil bana gore.
  • aquarium  (04.05.17 14:29:16 ~ 14:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.