[]

hangi telefonu alayım? (android)

telefon almam lazım. ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. maks 1500 bütçem var ama uygun olursa ne âlâ.

Asus Zenfone düşünüyorum ama hangisi daha uygundur bilemedim.
Nexus 6 filan da aslında güzel gibi. ama yok galiba Tr'de

İstediklerim;

dahili hafızası ya en az 64 olsun ya da kart girişi olsun. (şimdiki yetmiyor kartla bile)
radyo olsun, en azından radyo çipi olsun.(radyom var)
kamerası 92 megapiksel olup berbat çekmesin. (20 mp ama bok gibi çekiyor)
en azından Android 7 alsın.
Temassız şarj olursa dadından yenmez.
distribütör garantili olsun. (yurtdışında yaşıyorum, mümkünse burda garantiye verebileyim)
NFC olursa iyi olur. (şu ankinde var ve kullanıyorum)
kasayı alüminyumdansa plastik tercih ediyorum ama no problem.
boyu mühim değil. hatta iphone 5se kadar olsa yeter. (şimdiki ondan accık büyük)


şimdiki telefonum xperia z3 compact. hiç kastığını görmedim ama kasa açıldı filan falan. yanına yazmamın sebebi bu özelliklerin bana yetiyor olması... ama gel gör ki mutlu olamadık...

Sony seviyordum aslında ama beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Yine de Sony önerecekseniz önerin.

 
uzun zamandır android telefonları takip etmiyordum ama bir yerlerden aklımda kalmış olsa gerek huawei p9 modelini övüyorlardı.


  • jamiro  (03.05.17 18:57:36) 
Normalde gmd5 plus demeye gelirdim böyle duyurulara ama son dönemde bu kadar önerilen ve beğenilen bir telefon modeli görmedim.

www.epey.com
  • xu  (03.05.17 18:59:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.