[]

apple store iphone değişimi hakkında

bugün apple storedan randevuyu alabildim sonunda sorum şu,

Telefonun garantisi bitti ama sanırım ücreti karşılığında iphone 6 plus olan telefonumu değiştiriyorlarmış süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan ve ya daha önce değiştirmiş olan varmı?

Telefonun arızaları : Camı kırık, Ses gitmiyor , sarj hemen bitiyor

Şimdiden herekese teşekkürler

 
normalde standart bir bedele sayıyorlar, ama böyle sıkıntılı bir telefonu aynı kategoride değerlendirmez herhalde


  • gazozailacatmauzmani  (03.05.17 15:20:50) 
Ben iki kere garanti harici değiştirdim, ilkinde suya düşürmüştüm, 1200 TL gibi bir bedele yenisini veriyorlar.
diğerinde ise ekranı kırıktı, 570 TL tamir için ücret ödedim, ekran değişimi sonrası yeni telefon gönderdiler.

ilkini yurtdışında yaptım, parayı verdim telefonu aldım. ikincisinde ise parayı verdim, telefon tamire gitti, 1 hafta sonra yenisini gönderdiler.

apple'ı telefonla ara, çok yardımcı oluyorlar, adım adım anlatıyorlar neler yapman gerektiğini.
  • facebook  (03.05.17 17:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.