[]

evdeki boş kutular

merhaba duyurucular,

yeni evliyiz, aldığımız tv, süpürge gibi cihazların kutularını saklıyoruz. sizce mantıklı mı ? yakın gelecekte taşınma durumu yok ama olursa bu kutular işe yarar mı?
karı koca biraz takıntılıyız, ya işimize yararsa diye atamıyoruz, ama ev küçük çok yer kaplıyor bu kutular :))))

 
ben iç içe koyuyorum hepsini. ek olarak yazlık kışlık kıyafetleri dönemsel olarak vakum torbasına koyunca bu kutuların içine koyuyorum.

ileride kullanabileceklerini tutun sadece.
  • kurnaz  (03.05.17 13:21:16) 
insan kıyamıyo di mi sağlam kutuya.

bizim hanım da çok sever kutu saklamayı. ben de işe yaramayacaksa atma taraftarıyım. yeni aldığımız ürünün herhangi bir şekilde iade etme ihtimali ortadan kalkana kadar, 15 gün veya 1 ay saklarım kutuları. sonra yallah çöpe.
  • kibritsuyu  (03.05.17 13:23:28) 
biz evlendikten 3 sene sonra taşındık çok işe yaradı :) eşimde bende baya istifçiyiz. tavsiyem kutuları açıp düzleştirip çuval gibi bir şeyde toplayıp varsa bodruma koymanız.


  • yue  (03.05.17 13:26:27) 
tasinacak olsaniz supurgeyi kutuya koyar da mi tasirsiniz? sanmiyorum. hadi televizyon belki.

kutu arada lazim olabilen bir sey ama eviniz kucukse madem atin gitsin. lazim oldugunda kutu bulmak kolay.

ben petegin arkasinda tutuyorum bir iki tane. istif icin guzel yer, aklinizda olsun.
  • jimicik  (03.05.17 13:35:21) 
atın gitsin gençler. biz de 18 yıllık evliyiz. o yarar bu yarar diye diye evde tam 3 römork eşya çıktı hepsini attık. tavsiye ederim.atın gitsin kutuları. kutuya ihtiyacınız oldu mu bim a101 var. her daim koli çıkıyor...


  • gotic  (03.05.17 13:35:21) 
taşınma durumunda illaki işe yarar da köpükleri ile vs mi saklıyosunuz? öyle değilse bi anlamı yok saklamanın. yok köpükleriyle saklıyosanız da boşa yer israfı bence. kömürlük vs varsa saklayın, zarar gelmez. yoksa atın gitsin.


  • elorelia  (03.05.17 13:41:48) 
Prensip olarak minimum eşya ile yaşama derdindeyiz. Bütün kutuları hiç düşünmeden attım, atarım. Bence mantıklı değil. Hele ki küçük evde.
"Bir gün lazım olursa" şeklinde bir ihtimal için yaşam alanınızı gereksiz eşyalara kaptırmayın. Atın bence:) (düşündükçe bile daral geldi şu an bana)

  • peggy  (03.05.17 13:41:49 ~ 13:42:38) 
malesef bodrumu yok evimizin:/ bazılarının köpüklerini de saklamışız, bazısının yok:D
sanırım bi iki tane bırakıp atmak en mantıklısı olacak, çok teşekkürler herkese :)

  • sponges  (03.05.17 13:57:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.