[]

araba sorusu

sevgili duyurucular
arabadan anlaya nvar mı?
ben bunları çok sevdim sizce nasıl fiyat/ perf. alınır mı?
www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 
Kilometreler çok yüksek hele 2.ilan. daha düşük km bulmaya bakın, illa otomatik olucak diyorsanız Fransız arabalarından uzak durun.


  • Fritz-X  (03.05.17 12:42:40) 
İkisi de alınabilecek, çok ciddi kronik sorunları olmayan güzel araçlar. Ancak ikisinin de kilometresi biraz yüksek, mümkünse bütçeyi biraz daha artırıp 80-90 bin kilometredeki araçlara bakmanız daha mantıklı olur.

Yanlış hatırlamıyorsam, otomatik c4'un yakıt tüketimi bir hayli yüksekti. O detaya dikkat etmek lazım almadan önce.
  • md11  (03.05.17 13:27:56) 
araçlar model olarak güzel ama,

1- citroen güzel bir araç ancak 2. elde satarken zor olduğu söyleniyor. kesin bilgim yok ama satarken kolay satılabilecek bir araç alınmalı.

2- c4 ile i20 arasında sınıf farkı var c4 bayaaaaa bi büyük i20 ye göre. geniş araç lazımsa c4 ağır basar.

3- i20 km si normal değil. ya kiralık kullanılmış ya da şirket aracı. tavsiye etmem. ancak daha iyi anlayanlar varsa mesela birkaç parça değiştir sorun çıkmaz derse alınabilir.

4- bu iki araç arasında kalıp en az 5 sene bineceğimi bilsem c4 alırdım. çünkü km si makul. ama düşürülmüş de olabilir.

5-fiat bravo ya da bakmanızı öneririm. tam bir fiyat performans aracı. kuzenim aldı çok sevdi. ikinci eli iyi değil yalnız, biraz zor satarsınız.
  • tukenmez adam  (03.05.17 13:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.