[]

ağoğlu çekici mi sizce ?

Ali ağaoğlu sizce çekici bir erkek mi ? kadınlardan alalım cevabı ..




 
Bildiğin emmi lan adam, parası olan bir emmi.

Burun, konuşma, haddini bilmeme, görgüsüzlük ile dünyadaki çekiciliği geçtim fazlasıyla itici bana göre.
  • chicha  (03.05.17 10:34:55) 
Müthiş itici ya :-(


  • fotrsapka  (03.05.17 10:40:41) 
kafasına bir kasket geçirip belinde havlusuyla köy kahvesinde çay getirip götürse, hiç sırıtmaz.

çekici derken?
  • füt  (03.05.17 10:41:32 ~ 10:41:57) 
Tipi değil mesele, hatta para da değil sadece. Adam öyle ya da böyle tuttuğunu koparmış, bir yerlere gelmiş. Gerekirse üç kağıt da yapmış ama kadınları ya da en azından önemli bir kısmını ilgilendiren adamın hayata karşı duruşu. Açıktan söylemeseler de beğenenler vardır.


  • arnold schwarzeneger  (03.05.17 10:41:33) 
adam dogru duzgun konusamiyor bile.


  • baldur2  (03.05.17 10:51:12) 
oh bebeğim, o sonradan görmeliği beni öldürüyor.


  • mimetorg  (03.05.17 10:51:55) 
1000 tane gonlum olsa, birinin ona hafiften meyletmesi icin 3 milyon Euro teklif edilse yine de olmaz bu iş.

Kadinlar paraya falan tapmiyor, bu sehir hikayesini kim cikardiysa kafam girsin.
  • chitosan  (03.05.17 11:02:25) 
Çalı çırpıya sürtmeyi tercih ederim


  • mutlusismankedi2015  (03.05.17 11:13:05) 
@asilov, bir adami begenip begenmememi soylemek icin once onun beni begenmesini beklemem gerekmiyor. Belki duyuru kadınları olarak dunyanin en tipsiz kadinlarıyızdır ama bu ağaoğlu'nu tipsiz bulma ve bunu beyan etme özgürlüğümizden hiçbir şey kaybettirmez.

Neyse, çalı çırpıya sürtmeyi yeğlerim demeye gelmiştim ben de.
  • duru arsnova  (03.05.17 12:48:00) 
@Asilov, " herkes bu kadar beğenmiyorsa nasıl oluyor da ortalama üzeri kişilerle bir arada olabiliyor." demişsin.

duyuru'da ya da sözlükte yazan kadınlar büyük ihtimalle ya okuyan ya da çalışan, kendi emeğinin karşılığıyla hayatını idame ettirmeye çalışan insanlar. Gelir grubunun en üst grubunda yer almasalar da (aramızda milyoner varsa da ben tanımıyorum valla :D ) çoğunluğu en az bir yabancı dili iyi konuşabilen, kitap okuyan, eleştirel düşünen, hayatın sadece paradan ibaret olmadığını bilen insanlar. Bence bu grubu, küçüklüğünden beri 'koca bulma' odaklı yaşayan insanlardan ayırman lazım. Başlıkta konusu geçen şahsın birey olma-olgunlaşma durumuna erişen insanlarla takıldığını hiç zannetmiyorum.

Gerçek hayatta karşılaşsanız burun kıvırmazdınız, demişsin. Bence bu büyük bir hakaret. Kadınlar, karşı cinsten birisini çok parası var diye beğenmek, sevmek zorunda değil.
  • chitosan  (03.05.17 15:50:53) 
Çalı çırpı + 1

Sorun tipi ya da parası değil, "ortanca hanım"ı olan, "bunları kullananlar benşm malım" diyen ve ötesinde milyonlarca insanın potansiyel katili birlikte olacak kadar nefret etmiyorum kendimden. Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi olacağıma, Adnan Hoca kediciği olurum üç estetik ameliyatı sonrası.

Tabii ki Ali Ağaoğlu'nun bakacağı kadar güzel değilim, çoğumuz ve en güzelimiz bile onun tipi değilizdir zaten ama yine de onun olabileceği kadar çirkin değilim. İkimiz de birbirimizden hoşlaşmayız, bu yüzden sorun yok. Hayatta tutunamamış, güzelliğinden başka sermayesi olmayan veya olsa bile uğraşmak istemeyen, para ve koca avcısı güzel kadınların bir kısmını çekebiliyor diye tüm kadınlrı aynı kefeye koymanız halaret olmuş biraz. Her güzel kadın da onunla birlikte olmaz.
  • aychovsky  (03.05.17 16:16:39 ~ 16:19:08) 
asilov arti 1.
adam don degistirir gibi kadin degistiriyor, birakin bu biz erkekte zekaya bakiyoruz ayaklarini kadinlar.

  • baldur2  (03.05.17 17:34:10) 
Hayır çekici değil. Yaşlı bir kere, dedem yaşında:/ Ayrıca kaba ve görgüsüz.

(Parası sayesinde birçok güzel kadınla birlikte olabilir evet, ama bana çekici gelmiyor. Burada kişisel bir soru sorulmuş. Parası olan herkesi çekici bulmak zorunda mıyım? Hey allam.)
  • peggy  (03.05.17 17:38:10) 
Çalı çırpı + 1

Kadınları para karşılığı kullanabileceği birer eşya olarak görmesi çok ama çok iğrenç bir düşünüş.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (03.05.17 18:16:02) 
bence aşırı görgüsüz ve bu beni bir erkekten soğutmaya yetiyor. çekici olup olmaması ilgilendirmiyor bile ki bu kişinin milyon doları var.


  • dedim ben sana  (03.05.17 21:58:51) 
çalı çırpı +1 kadınlar açısından herşey para araba demek değil hatta sayıca baya fazla kadın için bunlar çok önemsiz şeyler hadi tip deseniz anlarım da


  • iwillsee  (04.05.17 23:34:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.